Marea buclă europeană VIII – O zi a minunilor

Dacă prin minune se înțelege un eveniment cu o foarte mică probabilitate, ceea ce s-a petrecut azi la Viena este o minune de magnitudine majoră.

M-am uitat cu drag la cei care au cântat în fanfara americană și la cei ce au cântat în corul bărbătesc reunit din oameni de pe trei continente și mi-am dat seama că probabilitatea de a face parte dintr-un asemenea eveniment ,,baptist“ desfășurat în cea mai mare adunare pentecostală din Viena a fost minusculă. Numai Dumnezeu poate face astfel de lucruri!

Vă voi da în curând un link spre înregistrarea video. Până atunci, iată trei imagine din holul hotelului Piramida, unde am cântat două strofe spre delectarea gazdelor.Categories: Amintiri

4 replies

  1. Rodelinda Scheel, povestiti-ne.
    Unii dintre noi nu am citit ce ati povestit inainte si am vrea sa va ascultam.
    Domnul sa va binecuvinteze!

    😊

  2. Si eu am avut fericirea de a canta intru-n cor international Baptist in ultima saptamana a lunii iulie 1989 in Budapeasta.A fost primul Congres Crestin dintr-o tara -n ceasul acela inca …Pluteam de fericire,cantam cu ochii inchisi in rugaciune pentru Romania.Si Domnul a primit si rugaciunea mea,stim,dar cu ce JERTFE! As avea multe amintiri deosebite din acele saptamani,dar cred ca vi le-am mai marturisit candva in scris,nu-i asa?

Trackbacks

  1. Marea buclă europeană IX – Dincolo de linia de sosire – BLOG CREŞTIN viorel2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: