Articole majore

Cum să înțelegem mesajul angelic de la Betleem?

,,Tu ești Fiul Meu! Astăzi Te-am născut!“

Barbatul in planul divin

Adevarul despre … cineva

Incredinteaza-ti Domnului nervii tai obositi

“Arheologii”

Care este “Biserica adevarata”?

Copyright in Teologie?

Cum trebuie sa sarbatorim Rusaliile?

Limitele libertatii crestine

Muzica “bisericeasca”

Muzica este … cu cantec!

Cenusareasa Bisericii

Problema podoabelor

Unde este mai bine sa stai in America?

Vise, vise

Victima sau Victorios prin har ?

Deliberarea si rugaciunea au fost excluse!

The 7 W’s of Writing

Vasile Branzai

7 replies

 1. Fratele Păstor Simion Cure ăn tinerețe a oficiat și în satul Mal Jud. Caraș Severin. Fiindu-mi necesar pentru un studiu monografic la capitolul Culte respectos vă rog data decesului din anul 1990 ( ziua luna, locul ). Lucrarările dumneavoastră mi-au fost de mare folos. Vă mulțumesc !
  Prof. Drăghici Alexandru

 2. Wow! Vă mulţumim! Am vrut mereu să scrie în site-ul meu ceva de genul asta. Pot sa iau o parte din post pentru a blog-ul meu?

 3. Am citit volumul II al cartii “Amintiri cu sfinti”, si mi-a atras atentia un pasaj cu titlul “Trei seminaristi”. Spun asta pentru ca unul dintre ei se numea Nelu Rusu. Daca acest coleg al dumneavoastra a fost cel care a decedat cu ocazia cutremurului din anul 1977 la Bucuresti (Scala) atunci a fost si unchiul meu. Eu nu am apucat sa-l cunosc (sunt nascut in 1980). Daca nu va cer prea mult si daca mai aveti amintiri cu Nelu Rusu le primesc cu bucurie. Adresa mea este BOCASEPTIMIU@yahoo.com
  Va multumesc!
  Cu respect,
  Boca Septimiu

 4. Foarte multe predici, si predici de ale mele, poti gasi la: http://www.resursecrestine.ro

 5. Va rog sa imi spuneti am tot cautat studi biblice.Vam asculatat studiu “Faptele Apostorilor”si”Apocalipsa”.MI-au placut la nebunie as fi vrut si am tot cautat si alte studi din biblie.Va rog sa-mi spuneti unde gasesc chiar daca as cumpara stubi audio,mp3,de dumneavoastra.Multumesc Domnului pentru ca am gasit saitul acesta cu dumneavoastra si studile pe care leam ascultat.Atau cam3-4 ore pe zii si imi place enorm de mult am 24 de ani de cand merg la biserica si inca nu am auzut comentari sau studii cum le aveti dumneavoastra vamultumesc inca odata pentru lucrarea care o facetii.Domnul Isus sa va de sanatate.

  Cu mare stima
  Fratele Trifan Ioan

 6. Da, le-am tradus pe cand asteptam pasapoartele si aveam … depresie. Mi-a prins tare bine atunci. A fost ca un tratament medical.

 7. Despre “NERVI OBOSITI”

  Nu stiu daca dumneavoastra, domnule Daniel Branzei, ati tradus aceste pagini, dar sunt extraordinare. Fiti binecuvantat pentru ca le-ati pus pe acest site. Tocmai eram in cautare de subiecte pentru o emisiune TV in direct SANATATEA TA, pe care in fiecare saptamana, timp de o ora, am harul sa o moderez la televiziunea principala a judetului nostru. Ma rog Domnului ca prin aceasta emisiune (la un post laic), sa orientez oamenii spre adevarata sursa a sanatatii trupului, mintii si sufletului. Iar acest subiect descris atat de relevant de un medic crestin este de natura sa ma inspire pentru emisiunile urmatoare.
  Cu respect,
  Maria Goron

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: