HRISTOS ADUCE PROGRES TUTUROR

coordonatori Bob & Debby Gass

Cel neprihănit chiar și la moarte trage nădejde.” (Proverbe 14:34)

Ateul Madalyn Murray O’Hair a spus odată: „Nimic bun nu a ieșit vreodată din creștinism. Și dacă acest creștinism nu a făcut de fapt nici un bine și nu a produs binele, noi trebuie să-l respingem.”

Hristos a spus: „Îi veți cunoaște după roadele lor” (Matei 7:16). Dar fiecare cuvânt care s-a predicat despre Hristos a transformat vieți și un bine extraordinar a fost făcut pentru societate.

Să luăm drept exemplu știința. Așa cum a subliniat un expert,  știința nu ar fi putut porni din nici o altă sursă, decât creștinismul.

Nu se poate să își fi avut originea în cultura musulmană pentru că datorită credinței sale în fatalism, ea împiedică absolut orice progres științific.

Și nici din sânul budismului sau a hinduismului din Asia nu a pornit, din cauza convingerii lor că lumea fizică nu este reală, că nimic nu există, decât Dumnezeu și că toate acestea sunt simple imaginații.

Numai prin creștinism a luat ființă știința! Să ne gândim la cei care au intrat în mahalale pentru a-i salva pe cei abandonați, cum ar fi Armata Salvării, City Mission  și YMCA. Creștinii s-au dăruit unor oameni ca aceștia.

Astăzi, odată cu excluderea Scripturii dintr-o bună parte a culturii noastre vedem cum se instalează decăderea și corupția. Care este răspunsul?

Domnul Isus a spus: „Voi sunteți sarea pământului” (Matei 5:13). Așa că ia-ti solnița  și începe să împrăștii adevărul Cuvântului lui Dumnezeu care schimbă vieți! Domnul Isus a zis: „Voi sunteți lumina lumii” (v. 14). Nu există întuneric suficient de profund în această lume pentru a putea stinge lumina unei lumânări. Așa că lasă-ti lumina să strălucească!

 Categories: Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: