Mi-am început priveghiul pentru doi prieteni

Călătoream azi, sâmbătă 16 Septembrie 2017, dinspre Tracy spre Sacramento, în California. La ieșirea din micul oraș, chiar la marginea lui, se află cimitirul. Pe o alee singuratică, o groapă proaspătă vestea o înmormântare … După cimitir se întindeau cât vezi cu ochi câmpurile fermelor. Erau toate de un maroniu proaspăt, cu brazdele întoarse, discuite, nivelate, pregătite pentru viitoarea primăvară.

Dintr-o dată, printr-o conecție care se cerea făcută, am înțeles! Printr-o șoaptă strecurată din alte dimensiuni am priceput! Mi-am dat seama! Am pătruns ca pentru întâia oară!

Câmpurile astea, brazdele astea răsturnate, întinderile astea maronii sunt și ele  … tot un cimitir, un cimitir care-și așteptă semințele gata să moară și să renască apoi în recolta de dincolo de jertfă.

,,Adevărat, adevărat vă spun că, dacă grăuntele de grâu care a căzut pe pământ nu moare, rămâne singur, dar dacă moare, aduce multă roadă“ (Ioan 12:24).

,,Trupul este semănat în putrezire şi învie în neputrezire; este semănat în ocară şi învie în slavă; este semănat în neputinţă şi învie în putere. Este semănat trup firesc şi învie trup duhovnicesc. Dacă este un trup firesc, este şi un trup duhovnicesc“ (1 Cor. 15:42-44).

Binecuvântat să fii tu câmp al fermelor în care semințele sunt înmormântate spre viața noastră și binecuvântat să fii tu cimitir al însămânțării noastre, dincolo de care ne așteaptă în  primăvara eternă recolta viitoare!!!

Advertisements


Categories: Amintiri

2 replies

Trackbacks

  1. Magda Todea: Mi-am început priveghiul pentru doi prieteni  – Noutati Crestine
  2. Servicii de priveghi cu ocazia plecării în vesnicie a familiei Cintean Nelu și Mihaela | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: