Magda Todea, ultima care i-a văzut în viață pe Mihaela și Nelu Cintran, ni se adresează

“Dragi frati din țară, cei care sunteti disponibili va rog sa ii insotiti pe acesti 2 frați scumpi care s-au pus la dispoziția noastra atatia ani.Au avut o inima asa de larga si aleasa , gata de a ne ajuta oridecate ori a fost nevoie. Ar fi un gest de recunoștință din partea noastră a tuturor. Merita sa rasuna din gura atator muzicieni laudele Domnului la cel mai inalt grad calitativ in aceste zile.Mi-ar place sa fiu si eu acolo linga ei acum pe ultimul drum a lor.Au fost o pilda vie pentru mine.
Va imbratisez cu drag, Magda Todea”

Frate Daniel acesta este mesajul meu postat pe armoniiduhovnicesti pentru toti muzicienii din tara, dar el e valabil si pentru fratii din state care s-au bucurat de slujirea fratelui Nelu si sorei Mihaela in fiecare saptamana, si pot fi alaturi de ei la înmormântare. Sincere condoleanțe celor dragi din familie. Imi raman vii in imagine si acuma. M-am imbogatit cu ei prin aceasta calatorie făcută in masina lor. Ma bucur de acest har ca i-am cunoscut si intalnit. Ma simt onorata ca ultimele lor clipe din viata le-au petrecut cu mine.Au fost niste neobositi in lucrarea aceasta.
Mult har si pace dvs.si sorei Dana
Cu respect Magda Todea

+++

Mulțumim Magda

Îmi urez să ne revedem la Pert

Advertisements


Categories: Amintiri, Articole de interes general

1 reply

Trackbacks

  1. Servicii de priveghi cu ocazia plecării în vesnicie a familiei Cintean Nelu și Mihaela | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: