Lansare la apă !

Sâmbătă am fost la nunta lui Marcela Duca. Ne leagă amintiri foarte frumoase. Ne-am bucurat de bucuria ei și i-am urat de bine. Când a venit prima oară de la Cluj printre noi, Marcela ne-a povestit despre o porumbiță albă prin care i-a vorbit Dumnezeu. Sâmbătă, ea a fost porumbiță prin care ne-a vorbit Dumnezeu nouă.

Ceremonia a avut loc la una din cele mai ciudate și fascinante locații: lângă un debarcader de pe malul oceanului. Păstorul mi-a povestit minunea făcută de Dumnezeu pentru ei. Într-o zonă cu interdicții pentru locașuri de cult, providența le-a dăruit una din cele mai invidiate clădiri din zonă. Nu este singura minune de acolo! Membrii adunării sunt brazilieni, ruși, români și alte naționalități ,,americane“.

,,Dumnezeu schimbă viețile câte una odată“, mi-a spus păstorul. Plecat de la Calvary Chapel de sub Jack Smith, el pescuiește ,,bottom feeders“, drojdia societății, oamenii de jos. Este o strategie câștigătoare pentru că aceștia sunt cei mai mulți. …

M-am simțit bine printre ei. Glumind, le-am spus că dacă predicatorul a avut o predică bună merită să-și ia barca și să plece într-o plimbare, iar dacă predica n-a fost reușită, cei din adunare îl pot trimite ei la plimbare cu barca.

Am avut privilegiul de a ne reîntâlni și cu familia lui Pascal Salomon, prietenul nostru evreu, căsătorit cu moldoveanca noastră Cristina. Pascal este un muzician de renume, care ne-a încântat cu melodiile interpretate la pianul electronic.

Tot aici am remarcat un exemplu al legilor care permit excepții. Ce ziceți?

Advertisements


Categories: Amintiri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: