Sarea care dă gust lumii și o păstreaă nealterată

Ce s-a întâmplat, de fapt? Margaret Court a reacționat la decizia companiei aeriene Quantas care a hotărât să susțină oficial căsătoriile între persoane de același sex, printr-un mic text în care anunța că nu va mai folosi serviciile acestei companii aeriene. În text, Margaret Court afirmă:

„Sunt dezamăgită că Qantas a devenit un promotor activ al căsătoriei între persoane de același sex. Cred în căsătoria bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie, așa cum e afirmată în Biblie. Declarația voastră nu-mi lasă altă opțiune decât să folosesc alte companii aeriene, acolo unde e posibil, pentru călătoriile pe care le întreprind. Ce mândră am fost să promovez coada de cangur (simbolul Qantas – n.r.) în lume, din timpul modelelor Constellation și până la 380-urilor. Dar nu se mai poate. Iubesc toți oamenii și voi discuta cu conducerea companiei oricând. Dar nu în loja Qantas. Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

// <![CDATA[
try{for(var lastpass_iter=0; lastpass_iter < document.forms.length; lastpass_iter++){ var lastpass_f = document.forms[lastpass_iter]; if(typeof(lastpass_f.lpsubmitorig2)=="undefined"){ lastpass_f.lpsubmitorig2 = lastpass_f.submit; if (typeof(lastpass_f.lpsubmitorig2)=='object'){ continue;}lastpass_f.submit = function(){ var form=this; var customEvent = document.createEvent("Event"); customEvent.initEvent("lpCustomEvent", true, true); var d = document.getElementById("hiddenlpsubmitdiv"); if (d) {for(var i = 0; i

Advertisements


Categories: Articole de interes general

1 reply

Trackbacks

  1. Sarea care dă gust lumii și o păstreaă nealterată | 1novelty7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: