Marea Manipulare !

maxresdefault

Scriu din Spokane, Washington. Afară este frig. Scriu ,,la rece“ deci, dar adăpostit în casa bogată în copii ai lui Mihail Seremet, unul din păstorii bisericii baptiste moldovenești de aici. Aseară ne-am întins la o ,,masă de vorbă“, după un studiu maraton de la biserica. A fost cald și a fost frumos; una din serile în care copiii adorm de-a valma ascultându-i pe cei mari povestind, legănați de vorbele lor, nevrând însă să se ducă singuri la culcare. Ne-a lipsit doar ,,cuptiorul“ moldovenesc din copilărie, dar l-am pomenit cu nostalgie de câteva ori.

Într-un film cu Alain Delon, cu Lino Ventura, sau cu amândoi, care debutează cu un asasinat, o listă cu numele ,,păpușarilor“ elitei politice și juridice italiene ajunge până la urmă să fie transmisă și publicată în presă. Este marea dezvăluire din final, un act de conștiință civică într-o Italie altfel înrobită unei cete de nelegiuiți care trăiesc deasura legii. Un film despre ,,Marea Manipulare“. (Nu mai știu numele filmuui. Am rămas însă prizonier al temei lui ideatice. S-ar putea să fi fost Illustrious Corpses.)

Într-una din scenele principale ale filmului, posesorul listei fatidice cere orice și obține orice de la unul din exponenții elitei, care o vrea suprimată. De față este un politician de frunte care protestează în fața acestei ,,dărnicii“, dar este pus imediat la punct cu violență: ,,Taci cretinule, ai uitat cine te-a făcut ceea ce ești azi și te-a pus pe funcția ta? Ai uitat cine-ți sunt stăpânii?“

Reprezentantul presei este și el prezent, perplex în fața realităților acestui șantaj. Când întreabă ce să publice din toate schimbările extraordinare care ar urma, reprezentantul elitei îl pune la punct și pe el: ,,Scrie ce trebuie, că de-aia te plătim. Noi facem istoria și tu liniștești masele cu vrăjelile tale. Foloseșteți fantezia!“

Autoral filmului, un om din ,,stânga politică“, explică în doar câteva secvențe cum funcționează societatea europeană. Ca să fie și mai clar, regizorul pune în gura reprezentantul elitelor invizibile care conduc Europa o tiradă dură:

,,Poporul, poporul! Ce-i dați atâta cu poporul? Ce știe el? Ce poate el? Ce dorește el? Poporul este doar o turmă de oi de care trebue să ne îngrijim noi. Uiată-te la ei! Niște animale care umblă după hrană și comfort. Atâta! Vara la mare, iarna la munte, o veritabilă transhumanță. Cineva trebuie să le păstorească, să le poarte de grijă, iar asta este treaba noastră, a celor care facem istoria!“

Citatele sunt aproximatie pentru că le scot din memorie. Au trecut patruzei de ani de când am ieșit năuc din sala de cinematograf din București. După filmul acela, n-am mai văzut niciodată lume la fel. Cu toate exagerările lui, regizorul a tras la o parte puțin cortina după care păpușarii elitelor conduc lumea.

Am început să citesc cărți despre masoni și societăți secrete. Am descoperit astfel că majoritatea domnitorilor țărilor româești au fost ,,cavaleri“, iar acest termen însemna cu totul altceva decât ,,cavalerism“ … Am aflat că Tudor Vladimirescu a fost anahoret, jurat și dedicat unei independențe naționale care nu a convenit ,,Frăției“ (Eteria) din Grecia care l-a asasinat .. Am aflat că Vlad Dracula se numea așa după ordinul ,,dragonului“ din care a făcut parte împreună cu tatăl său … M-am dus la Putna să văd mormântul lui Ștefan cel Mare și am văzut că Ceaușescu îi schimbase lespedea de pe mormânt, iar ghidul nu ,,știa“ de ce, cum ,,nu știa“ nici că cea inițială fusese plină de însemne și mesaje masonice … Am aflat că toți reprezentanții ,,Școlii Ardelene“ s-au întors din occident ,,iluminați“ și instruiți în lojele de acolo, membrii într-o frăție care a schimbat orientarea și cărarea românilor în istorie … și câte și mai câte … am aflat eu în căutările mele după adevăr.

Vă mărturisesc stâjeneala mea când citesc în dimineața aceasta geroasă ,,presa“ care ne forjează opiniile și văd eforturile ei caraghioase să explice pozitiv monstruosul experiment social al marii migrații afro-asiatice înspre Europa. Au primit comanda și se execută. De aceea sunt plătiți. Asta le e menirea, Turmele de oameni trebuiesc ținute liniștite … Vara la mare, iarna la munte … iarbă din belșug și capul aplecat spre pământ. Capitala Franței tresare la fiecare trosnet de crengi frânte sub picioarele trecătorilor. Capitala Belgiei este în ,,lockdown“, metroul nu circulă, s-au suspendat toate adunările cu public din sălile de spectacole și stadioane, armata este în forță de strâzi … Vaticanul  tremură la perspectiva arborării steagului ISIS pe Capela Sixtină … Anglia se pregătește să decreteze stare de urgență … Președintele american anunță că a invitat două sute de mii de islamici să vină în următorii doi ani în SUA. … Nimeni n-are însă de ce să se neliniștească.

Presa ne spune însă că refugiații islamici sunt frații noștri, musafirii pe care trebuie să-i primim cu brațele deschise. Victima este sfătuită să-și sărute drăgăstos călăul înainte de execuție. Acestea sunt valorile umaniste pe care trebuie să le transmitem sălbaticilor suferinzi veniți din țările lor transformate sârguincios în ruine. Ni se repetă la nesfârșit, obsesiv, halucinant, hipnotic: ,,Islamul este o religie a păcii. Ea n-are nimic de a face cu terorismul“, dar ni se asunde suspect că toți teroriștii care tulbură lumea peste tot au o caracteristică comună; sunt islamici, au această religie care-i motivează. O logică șcioapă ne este băgată cu de-a sila pe gât:

,,Islamul nu este terorism, deși teroriștii sunt toți islamici“

Noi însă, oamenii de rând, trebuie să tăcem și să fim liniștiți. Elitele veghează. Elitele acționează. Supra-naționalii, crezându-se un fel de semi-zeii, șed pe tronurile de unde conduc lumea. Oameni ai iluziilor … într-o lume a iluziilor …înșelători care se înșelă singuri. Conducători care sunt la rîndul lor conduși de forțe invizibile. Călăuze oarbe …

Astăzi nu mai sunt adolescentul năucit de informațiile aflate dintr-un film francez, ci creștinul care a priceput care este Noua Ordine Mondială adevărată a lumii. O știți și voi. Vi-o reamintesc aici.

Cine conduce lumea?

Copilul mic se află sub autoritatea fratelui mai mare,
care la răndul lui se află sub autoritatea mamei,
care și ea se află sub autoritatea soțului ei,
care se află și el sub autoritatea șefului de la servici și a polițaiului,
care se află și ei sub autoritatea primarului,
care și el se află sub autoritatea guvernatorului,
care și el ascultă de președinte și de presă,
care și ele ascultă de ,,elitele societăților secrete“,
care și ele trăiesc sub dominații demonice care conduc ,,împărăția lumii acesteia“,
care se exercită sub autoritate domnului văzuhului, a prințul acestui veac,

care și el evoluează sub autoritateasupremă  … a lui Dumnezeu!

Astăzi nu mai sunt năuc și trăiesc în seninătatea celui ce trăiește deasupra norilor temporarelor furtuni și înegurări care vin peste societate. M-a luminat ,,soarele“ care răsare (paradoxal și supranatural) nu de sub linia orizontului terestru, ci ,,din înălțime“. Dumnezeu mi-a pus ,,În liniște ș seninătate va fi mântuirea voastră“ … și eu am vrut, am acceptat. Trăiesc pacea și seninătatea care mi-au fost și îmi sunt în continur, peuare oferite cu dărnicie, din belșug, de Cel care, singur, pe toate le conduce.

Nu mai pot fi manipulat! Sunt mântuit! Nu mă mai rătăcesc glasurile de sirene ale slugarnicei presei plătite și înregimentate politic. Am la dispoziție ,,presa cerului“, plină de articole teribil de interesante și de folositoare. Vă propun pentru astăzi un articolaș. Este scurt, dar are respirația imensă a unei informări care cuprinde istoria pământului și reacția cerului. Este fascinant, pe alocuri foarte serios, pe alocuri ironic și biciuitor de sincer.

Iată-l:

Pentru cei care aveți nevoie de cineva cu care să discutați acest mic articol din presa cerului, vă invit la o mică lămurire aici.Categories: Amintiri, Articole de interes general, Teologice

3 replies

  1. Auzim,Vedem Fărădelegi …

    -Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita, avand pecetea aceasta:
    “Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui” …

    Sfânta Scriptură – Noul Testament II Timotei Cap.2 Vs.19

  2. Interesant articol, interesanta abordare. Este o buna privire de ansamblu a vremurilor ce ne este ingaduit sa le traim.
    Articolul din “presa cerului” pune punctul pe “i”. Slava Domnului ca El, Tatal nostru este in controlul tuturor lucrurior intelese sau neintelese de noi. Este adevarat ca nu ne da toate explicatiile dorite de noi, dar asta trebuie sa ne determine sa-i recunoastem maretia si sa ne inchinam Lui cu reverenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: