Noua ordine mondială sau Noua Ordine divină ?

Andrei Vasilita

Pace frate Daniel!
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va tina lipit tare de Domnul nostru Isus Cristos!
Daca imi permiteti sa intervin cu o rugaminte de a ne dezvalui pe blogul dvs. sau p elista roboam citeva ginduri sau sa aruncati ceva lumina asupra ceea ce se intimpla in SUA (cindva un bastion a libertatii si a binecuvintarilor prin care Domnul a trimis oameni la lucru in ogorul Sau).

Intreb aceasta din cauza ca urmaresc sursele de alternativa de informare (sper asa sa si fie) din SUA (intellihub.com, infowars.com, truththeory.com, activistpost.com, realityzone.com etc.) si e o avalansa de stiri “grele”, triste si naucitoare.

Sa enumar putin, ca sa definesc cadrul rugamintii:
– politia este tot mai dotata, militarizata excesiv, nesimtita, violenta si imorala;
– departamentele DHS, FEMA, EPA, TSA cel de aparare s.a. cresc nemaivazut in bugete, se doteaza excesiv, definesc politici, manuale de training si fac antrenamente indreptate spre anihilarea unei posibile revolte masive;
– DHS defineste ca potentiali teroristi domestici: veteranii militari, crestinii si pastori lor etc. In vremurile pe carele-am prins si eu nitel inainte de ’90 era o categorie propagandistica – ideologic similara: dusmani ai poporului > aceeasi “pantofi rosi” doar ca din alta perspectiva
– DHS se aprovzioneaza in 2 ani cu 2 mlrd de gloante, inclusiv cu punct de greutate deplasat – ajungind, dupa unii, pentru a impusca fiecare american de 5-6 ori, sau ajungind pentru 20-30 de ani de razboi continuu – DHS are teren de lucru doar teritoriul SUA
– nu mai vorbesc despre exerciti cu vehicule si aeroanve militare pe teritoriul oraselor americane, despre dotarea cu vehicule blindate a politiei SUA
– supra-supravegherea informationala in stil orwelian (sisteme info complexe, camere de luat vederi, lipsa mandatului pentru ingerinta in cadrul personal daca esti suspectat de “terorism”, contoare inteligente s.a )
– obtuzitatea, lacomia, cinismul ametitor si nesimtirea politicieinilor de virf (cu vreo citeva exceptii frumoase. Inca)
– atacul asupra al 2lea amendament al Constitutiei, plus masinaria propagandistica a mainstream media (parca privesc stiri la posturile sovietice de odinioara) – dorina de a confisca armele cetatenilor sub tot felul de tertipuri, grozavii cu multe semne de intrebare si secretizari cu politici initiale de jumatati de masura sau chiar de “muscare a intregii miini”;
– ofensiva asupra primei instituii de pe pamint> mariajul B+F, a grupurilor minoritare galagioase si nebune, lipsa de discernamint si atacul furibund al carora poate fi un bun paravan de inchidere (in ambele sensuri) a celor care nu sunt de acord cu Statul iubit si politicile sale duioase si impaciuitoare – odinioara erau asa-zisii dusmani ai poporului, sau cum era politica lui Voronin “al nostru”> antistatalisti; acum ei sunt definisti ca teroristi, homofobi sau “haters” – in noulimbajul lui Orwell;
– falsuri si secretizari multiple de informatii si programe guvernamentale,
– politici fiscale, imigrationiste, bugetare si sociale extrem de socialiste (dezastruaose dupa mine) – trecute in viata si semnate cu anturaju de copii, sau in public; vorbind extrem de frumos sau ironic ref la cei care nu sunt de acord;
– o mica “repetitie” (exercitiu practic) de confiscare a averilor in Cipru – trecut in spatiul public de catre cei de la Europa libera in acelasi noulimbaj> autosalvarea sistemului bancar cipriot, cu asistarea ECB;
– iesirea frecventa la rampa a politicienilor si accentuarea ca e nevoie de NWO;
– la fel e cu iesilor lui neica Soros, vorbind despre iminenta NWO, si ca nu e bine sa pastram averea in aur: ca nu mai de nadejde (sa-l cred pe cel care a facut avere de miliarde din speculatii si minciuna si care fiind un evreu tinar si-a scapat pielea in Ungaria de sub nazisti turnindu-i pe alti evrei… si nu ar avea vreo problema sa o mai faca inca o data)
– multa carisma si mult personalitate politica in loc de caracter a primilor sefi (una vorbesc si alta fac) – si ma exprim aici foarte diplomatic;
– carduri de identitate cu radio taguri pentru elevi in scoli si persecutarea celor ce se opun
– Suedia discuta despre o “total cashless society”
– Apple si Google si altii au dezvoltat si aplica portofelul electronic, continuind cu parteneriate cu cei de la Visa si Mastercard
– si multe, multe, multe altele – mi-e si groaza sa le expun.

Draga frate Daniel, imi scapa mie ceva? Ma informez de unde nu trebuie, de unde nu e adevarat? Sau totul e roz si frumos? Sunt acestea reale si omenirea e punctul de a lasa loc pentru ultimele evenimentele din Daniel si Apocalipsa?

Inteleg din toate cit de drag imi e si ca mai mult, cu toata atentia si capacitatile mele trebuie sa fiu indreptate catre Domnul Isus. Ajutati-ma cu un cuvint de incurajare si cu un cuvint de lamurire asupra celor ce au loc.
Simt ca vremea e aproape si vreau sa fiu tot mai sfint si vrednic de a intra in Imparatie!

Multumesc!

Cu mult drag si recunostinta,
Andrei
Republica Moldova!

+++++

Draga Andrei

Adevarul este pe undeva pe la mijloc. Domnul Isus a spus inca de atunci ca taina faradelegii a si inceput sa lucreze in fiii neascultarii, numai ca trebuie sa fie luat din cale cel ce o impiedica … (2 Tesal. 2:7)

Daca privesti la istoria lumii te intristezi. Daca privesti la istoria biserici te intristezi. Daca privesti insa istoria pe care o face Dumnezeu, te luminezi de bucurie si o astepti sa se implineasca. Priveste la Dumnezeu si ti se va lumina fatza de bucurie.

Culmea este ca vedem evenimentele care confirma implinirea istoriei lui Dumnezeu si … uitam sa ne bucuram in anticiparea lucrurilor viitoare. Hai sa mai spunem inca o data impreuna: Maranata!

Să ne bucurăm, să ne veselim, şi să -I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s’a pregătit! – Apoc. 19:7

 Adevarul este ca multi crestini ar prefera o imparatie crestina pe pamant, nu una cereasca. Am vrea sa-l inhamam pe Dumnezeu la planurile noastre si sa refacem raiul pe pamant; sa convertim toti oamenii si sa vina si Dumnezeu … la noi. Ne intristam cand vedem ca se intampla altfel …
Ar trebui sa ne bucuram de dimensiunea cereasca a imparatiei. Noua ordine divina nu va fi doar o noua ordine mondiala, ci inaugurarea unei partasii pentru care avem deja cetatenie, una cereasca.
Lumea aceasta merge inspre focul final. Noi mergem inspre innoirea tuturor lucrurilor.Categories: Amintiri, Articole de interes general, Teologice

6 replies

 1. In ultima ordine mondiala va domni ticalosia. Psalmul 10 arata unde se indreapta societatea care a declarat proces de uitare lui Dumnezeu. Cei mari, vor fi si mai mari, cei rai vor fi si mai rai, clasa de mijloc va fi scoasa, nu va mai exista. Vor ramane doar bogatii si saracii. Saraci vor fi un fel de prada usoara pe care o sa se arunce ca si leii, bogatasi vremurilor, nu va mai fi dreptate, nimeni nu va mai ajuta pe cei nenorociti, asa cum astazi ajutoarele sociale o fac. Ce sa ne asteptam de la o societate unde ateismul va fi la el acasa? Nadejdea noastra trebuie sa ramana in Dumnezeu, El Dumnezeu va veni in ajutorul nostru, la Dumnezeu este dreptatea, la Dumnezeu este mila, omul nu va insufla pentru totdeauna groaza lui asupra celor nevinovati.

 2. Mulțumesc pentru apreciere și, anticipat, pentru … rugăciuni.

 3. Jocul de cuvinte între Noua Ordine Mondială și Noua Ordine Divină este magistral.
  Acum câțiva anișori am ascultat o predica extraordinară a dvs de prin ”90 ținută în diaspora româna din S.U.A.
  .Am ascultat-o pe net în format audio(casetă).
  Se numește ”Lucrurile ascunse ale lumii” E și acum pe YouTube…Pt mine a fost o revelație.Sunt acolo date la care un muritor de rând ca mine nu ar fi avut acces niciodată.
  Din păcate pe mulți creștini îi sperie astfel de articole…

  Azi asistăm la -Finalul- Societății Platoniene.Societatea visată de mii de ani de către anumiți oameni de la Pitagora,Platon,Alexandru Macedon,Cezar,Napoleon,Lenin,Hitler…Monnet,Salter(tehnocrații U.E.)
  Am înțeles multe despre structura ”aleasă” a lumii.De atunci Hristos îmi este și mai drag.Aștept ca EL să ia în sfârșit frâiele acestei Lumi ca Împărat.I se cuvin de drept.
  Cei interesați de subiect știu la ce mă refer…
  Ați avut mult curaj să vorbiți atunci(ca și acum) despre astfel de lucruri.Mulți creștini au(din păcate)o atitudine ZEN .Nu vor să știe prea multe.Mie îmi place istoria (în special proto-istoria omenirii) și acest gen de articole mă întăresc căci văd efectiv Mâna lui Dumnezeu peste veacuri de istorie.
  Iar EL e un Dumnezeu minunat.
  Drept și Puternic…
  MaRaNaTa !!!

 4. Complet de acord cu cele mentinate ca petrecandu-se in lumea larga si, mai ales, in SUA. Sunt mult mai multe de spus si sunt multe informatii cu privire la ce se pregateste si de cand a inceput, cine si ce urmareste… etc. Noi ii spunem: “Implinirea vremurilor biblice ale sfarsitului”.
  Complet de acord cu cele spuse de fr. Daniel: Tinta noastra este CERUL si asta ar trebui sa ne bucure. La inmormantarea ultimilor mei bunici (unul in 2003 si altul in 2006) am fost nespus de fericit si zambitor, in timp ce rudele plangeau de se prapadeau. Bunicii se pocaisera, dar rudele nu. Eu eram constient ca bunicii au scapat de chinul lumii acesteia si au plecat spre vesnicia cu Isus; rudele plangeau de despartire. Eu zambeam cu speranta revederii lor in ceata sfintilor. Nimeni nu m-a inteles atunci (parintii erau plecati din tara). Doar eu si sotia mea stiam de ce zambeam si eram fericiti.
  Asa se intampla si acum cand rapirea este pe cale sa se petreaca la o clipita de ochi: unii sunt intristati ca vor parasi pamantul si nu se stie cine le va lua avutia si bunurile (o, daca ar putea sa le dea in seama cuiva de “incredere”, de parca le-ar mai recupera candva); altii abia asteapta sa scape de ele pentru a intra in rasplata cereasca.
  Asta e diferenta dintre cei legati de CER si cei legati de PAMANT.
  Pentru cei din a doua categorie am o veste proasta: PAMANTUL cu tot ce este pe el va arde!!!

  Nu pot sa ma abtin in a cita pe interlocutorul Black Sea:
  “Sfârșitul în sine e un mare spectacol.Asistăm la începutul marelui final.
  Și putem fi siguri că Finalul e grandios.” – perfect adevarat.

  P.S.: Si cand te gandesti ca unii au reglata faza lunga a privirii sa lumineze in jos, nu in sus…

 5. Binecuvantat sa fie DUMNEZEU caci el tine totul in control…El este Acela care a spus dinainte ce avea sa se intample…iar noi vedem cu ochii nostril implinindu-se.DOAMNE da putere copiilor tai….Bisericii tale sa putem trece cu bine linia de sfarsit al acestui CROS SPIRITUAL

 6. Sfârșitul în sine e un mare spectacol.Asistăm la începutul marelui final.
  Și putem fi siguri că Finalul e grandios.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: