Rugăciune pentru Sarah

Azi, vineri 16 Martie, avem o zi de rugăciune specială pentru sănătatea fetei noastre mai mici, Sarah. Are 24 de ani. Este căsătorită și are endometrioză. După două operații și o mulțime de tratamente, situația nu s-a îmbunătățit. Dimpotrivă …

Inima mea de tată vă roagă să mijlociți împreună cu noi pentru o intervenție a Marelui medic. La el toate sunt cu putință!Categories: Personale

11 replies

 1. Simona and I will be praying for Sarah… may Gods healing hand touch her body

 2. Cuvintele voastre sunt flori de lacramioare pentru noi.
  Ask your mom to translate this for you.

 3. Danny & I are praying for Sarah. May G-d touch her body with His healing, gracious hands.
  And we know that for those who love G-d all things work together for good, for those who are called according to His purpose. Romans 8:28.
  Domnul sa va binecuvinteze pe dumneavoastra, pe Sarah, si toata familia.
  danny & pernes

 4. Pentru Sara si scumpii ei parinti, cu toata increderea in Cel ce a tamaduit toate bolile noastre pe lemnul crucii: Ps. 91
  Cititi-l la persoana 1, veti fi incurajati in mod miraculos! Cristos este Acelasi, numai la El toate lucrurile sunt cu putinta. Noi credem cu toata inima ca El face si azi minuni, vom vedea cu ochii nostri, Marire Domnului!
  Va iubim, Domnul pacii sa fie cu voi si El sa va poarte povara.
  Letitia & Cristian Necula

 5. Am sa vorbesc si eu cu Tata despre Sarah!

 6. si eu voi posti si ruga pentru Sarah.

 7. Trecem prin aceleasi situatii si dureri cu Deborah…Ne rugam pentru Sarah si asteptam ca El sa lucreze. Domnule este pastorul nostru…

 8. PutBrânca ursului (Heracleum spondylium) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 10 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Este o plantă care contribuie la intensificarea circulaţiei sangvine în zona pelviană fiind indicată la toate dereglările ginecologice. Se poate lua însă mai eficient în diferite combinaţii.

  Coada şoricelului (Achillea milefolium) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 10 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Este indicat însă consumul de amestec fiind mai eficient. Ajută la reglarea circulaţiei la nivelul pelvian şi reglează nivelul estrogenic, de asemenea conţine o serie de substanţe antibiotice.

  Creţişoară (Alchemilla vulgaris) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 10 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Este planta cel mai des indicată pentru toate cazurile de dereglări menstruale. Se poate lua mai eficient în combinaţii.

  Sunătoare (Hipericum perforatum) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 10 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Ajută şi la calmarea nervoasă şi este mult mai eficientă în diferite combinaţii.

  Turiţă mare (Agrimonia eupatoria) 1 linguriţă de plantă mărunţită se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 10 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi. Se indică în special pentru eliminarea toxinelor din organism. Se poate şi această plantă lua în diferite combinaţii. Nu se supra-dozează singură deoarece poate să producă eliminarea nisipului urinar şi a pietrelor din organism şi chiar eventual dacă sunt mai multe să producă înfundarea canalelor.

  Se va face ceai combinat din 2-3 plante sau chiar din toate. Se pune 1 linguriţă de amestec la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se pot consuma 3 căni pe zi din acest ceai combinat. De asemenea se poate lua Imunogrip produs de Plantextract Cluj care ajută la întărirea sistemului imunitar. În acest caz se va consuma acest produs conform indicaţiilor producătorului.

  De asemenea se va lua zilnic 1 linguriţă de drojdie de bere care are foarte multă vitamina B necesară refacerii organismului şi de asemenea fructe proaspete pentru vitamina C şi câte 1 linguriţă de ulei presat la rece pentru vitamina E.

  Se va exclude din alimentaţie carnea de porc, grăsimile, produsele lactate grase, conservele de carne, mezelurile, alimentele prăjite, condimentele iuţi, oţetul, alcoolul, zahărul, cafeaua, ciocolata, coca-cola, morcovii şi sfecla roşie, mărar, soc, pătrunjel, soia (aceste legume au efect estrogenic, fiind interzise în endometrioză).

  Trataţi constipaţia- cu tărâţe de grâu, o linguriţă dimineaţa şi una seara, după ce au fost lăsate la muiat câteva ore.

  O zi pe săptămână consumaţi în exclusivitate numai fructe şi legume crude.

  Pentru curăţirea vezicii biliare- o dată pe săptămână, luaţi un amestec de 4 linguri de ulei de măsline presat la rece, cu suc de lămâie, înainte de masă, după care vă culcaţi pe partea dreaptă timp de 30 de minute.

  Pentru eliminarea toxinelor- beţi ceai de păpădie (Taraxacum officinalis) rădăcină. Se pune pentru acesta 1 linguriţă de rădăcină mărunţită la 250 ml apă şi se fierbe pentru 10 minute apoi se strecoară. Se consumă 2 căni pe zi, de preferinţă între intervalul de la apariţia menstruaţiei până în a şasea zi a ciclului, adică în perioada când se întrerupe administrarea ceaiului din amestecul de plante de mai sus.

  Tinctura de propolis- se va lua 2 picături la fiecare 5 kg corp de 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale, puse pe miez de pâine. În general se pun 2 picături la 1 cm cub de miez de pâine. Aşa are mult mai mare eficienţă.

  eti incerca si un tratament naturist…functioneaza.

 9. Ne rugam frate Daniel impreuna cu familia pentru Sarah ca Domnul sa o faca sanatoasa.
  Credem din toata inima ca Domnul poate sa o vindece; am experimentat minunea Lui in viata mea.
  Ionut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: