Petru Popovici – amintiri

Cu ocazia unui botez carea avut loc in ziua de Cincizecime la Hickory, Nord Carolina, fratele Popovici a povestit calăuzirea personala prin Duhul Sfant.Categories: Amintiri

5 replies

 1. fratilor, intr-o biserica atat de frumoasa (cladire) sunt atat de putini oameni, si la un botez? va rog sa ascultati urmatoarea predica: http://www.tineretiris.ro/Programa/Sesiunea4/Sesiunea%204.mp3
  nu vreau sa va critic, dar mi se pare ca e tragic… si, din pacate, va urmam cu pasi repezi (noi, cei din Romania)!!! Cu privire la fr. Pit, toata consideratia si Domnul sa-l binecuvinteze! A ramas ferm impotriva pacatului si predica evanghelia nediluata! Sa dea Domnul sa luam aminte!!!

 2. Nu cred ca fratele Pit Popovici este un Caleb numai pentru poporul baptist.
  Ma indoiesc ca dansu este incantat de o asemenea afirmatie.
  Cred din toata inima ca el a fost este si va ramane o binecuvantare pentru toti cei ce intra in contact cu mesajele lui Dumnezeu transmise prin el ca un serv umil.
  Frate Pit,
  Fie binecuvantarea lui Dumnezeu peste dumneavoastra si fie ca duhul Sfant sa va fie calauza in tot ceea ce faceti pentru largirea imparatiei lui Dumnezeu.
  Cu toata consideratia
  Rev. Ilie U. Tomuta

 3. A trai prin credinta si nu prin vedere, este o experienta unica cu Dumnezeu, atunci cand Duhul Sfant locuieste in inima aceluia care este pentru Hristos !
  Fr. Pitt, acest Caleb al poporului baptist roman, este un exemplu in viata ! Este o mare binecuvantare partasia impreuna cu el ! Domnul sa-l binecuvanteze impreuna cu familia lui !
  Multumim pentru postarea acestei inregistrari , care ne-a facut multa bucurie !

 4. Am urmarit cu mare atentie cuvantarea Fr.Pit Popovicica unul care il cunosc din Los Angeles a fost pastorul meu am auzit multe lucruri noi pe care nu le stiam ma bucur ca Domnul i-a dat putere la ani acestia sa poata predica cu mintea clara si un mesaj bun pentru noi Domnul sa-l ajute sa ajunga 100 de ani Multumim celor din Hichori ca ne-a dat acest vidio Domnul sa va binecuvinteze Pahomi Los Angeles

Trackbacks

 1. Petru Popovici – Mesaje | Life Mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: