Ganditorul modern

Exista ganditori in fiecare generatie. Nu e de mirare ca am dat peste o replica moderna a cunoscutului “ganditor” al lui Rodin.

Arta este arta atunci cand este adevarata si ce am gasit eu acum este de cea mai buna calitate. Admirati-o! Sau mai bine hai sa o admiram impreuna.

La ce va ganditi?

Aveti timp sa va ganditi?Categories: Maxime si cugetari

1 reply

  1. ok…o sa para poate deplasat…dar imi imaginez ca gindirea ar trebui sa fie pentru om un proces similar cu rumegatul…un proces lung…pentruca “materialul” respectiv sa treaca prin acel process intens de pregatire, ca sa fie apoi inghitit…si apoi asimilat? Meditatia?

    Diferenta dintre noi si animalul respectiv ar trebui sa fie ca dupa acel process de gindire…privirea noastra sa fie mai inteligenta decit a rumegatoarei.

    In compania unde lucrez, pentru anumite pozitii se dau teste de numai 5 minute. E nevoie de oameni care sa actioneze rapid…sa ia decizii ad-hoc.
    Traim intr-o lume in care totul se petrece rapid…si avem nevoie sa dezvoltam un proces rapid de gindire. Imi imaginez un ‘ginditor” la o intersectie in trafic…

    Dar ma mai “gindesc” (rumeg) ca daca ginditul asta rapid face din creier ce face fast food din stomac…eu mai degraba vreau sa votez cu rumegatoarele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: