Iată cine s-a găsit să se ia de Cristian Ionescu

N-am înclinat să dau dreptate celor care-mi spun că nu se merită să răspundem unui atac venit din directia Romania TV. Iată însă că sunt contrazis vehement de realitate. Sunt o mulțime de oameni oripilați de deformările monstruoase ale celor ce conduc acest post de televiziune. CItiți și să încercăm împreun să intrăm dincolo de perdeaua de fum cu care am fost duși cu preșul. Dacă așa s-au purtat cu domnul Băsescu, un fost șef de stat, ce să mai zicem noi, Cristi … Spne-mi cine-ți sunt dușmanii ca să-ți spun cine ești! Ar fi o rușine să fimlăudați de astfel de oameni.

‘WikiLeaks le dau peste bot analfabetilor de la Romania TV si Antena 3’

Autor: A. Dumitrescu, Redactor

antena romania tv

WikiLeaks le dau peste bot analfabetilor de la Romania TV si Antena 3 in cazul ‘fricii’ lui Traian Basescu de venirea in tara a lui Mohammad Munah. Asta sustine editorialistul Ion Cristoiu care prezinta o serie de documente ale Ambasadei SUA la Bucuresti facute publice de WikiLeaks din care reiese ca Traian Basescu facea eforturi sa il aduca pe Mohammad Munaf in tara.

Astfel Cristoiu ii critica pe patronii, dar si pe jurnalistii Antena 3 si Romania TV pentru modul in care prezinta aducerea lui Munaf in Romania ca un motiv de spaima pentru Basescu.

Iata ce scrie Cristoiu pe blogul personal:

Documentele WikiLeaks le dau peste bot analfabeților de la România Tv și Antena 3: Traian Băsescu s-a bătut să-l aducă în țară pe Mohammad Munaf!

Sebastian Ghiță, încă în libertate, și Dan Voiculescu, în pușcărie, și-au dat mîna pentru a declanșa, prin televiziunile lor, România Tv și Antena 3, o campanie tiribombistă menită a dovedi că aducerea lui Mohammad Munaf în țară, pentru a-și ispăși pedeapsa dată prin sentința Curții de Apel București, îl face pe Traian Băsescu să tremure de frică. Nevolnici, guriste și guriști, fătuce și estropiați atît din personalul celor două televiziuni, cît și din afară se întrec în a trăncăni despre cît de tare s-a zbătut Traian Băsescu pentru ca Muhammad Munaf să nu fie adus în țară.

Documentele dovedesc însă contrariul.

Potrivit cablogramelor trimise de (mai mult)



Categories: Articole de interes general

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.