Ce-i rău cu Noua Ordine Mondială?

Să le luăm pe rând:

„Noua“ nu e rea. Oamenii caută dintotdeauna ceva nou, sperând într-o fata morgana a progresului.

„Ordine“ nu este nici ea rea. Fiecare trebuie să facem ordine în sufletul nostru, în viața noastră, în familia noastră, etc.

„Mondială“ … Ei, aici cred că încep dificultățile. Fă ordine la tine acasă, dar lasă-mă pe mine în pace. Nu-mi impune ordinea ta pe teritoriul vieții mele! Nimeni nu are dreptul acesta! Nimeni nu acceptă de bună voie o asemenea invazie!

Dacă Noua Ordine Mondială ar fi doar, să zicem, euro-atlantică restul lumii ar sta liniștită. Dar când se definește prin termenul „Mondială“, noua ordine sună ca o amenințare teribilă. Este o declarație belicoasă și beligerantă. Ei, „elitele“ vizează să înghită toată lumea. „Mai întâi luăm Ucraina. Apoi luăm Georgia. După care dezmembrăm Rusia și o înghițim bucată cu bucată. Vine apoi rândul țărilor arabe, al Chinei și al … celorlalți.“

Înțelegeți acum care este problema cu această mult trâmbițată Nouă Ordine Mondială? Ea este proclamarea unui program de subjugare mondială, o declarație de război făcută tuturor celor ce deocamdată sunt dincolo de sfera de influență a occidentalilor nesătui.

O lume unipolară miroase teribil a ambiției lui Antichrist. O lume multipolară ar însemna că decretul divin dat la Babel n-a fost abrogat, ci rămâne în picioare. Eu cred că, până la urmă, Dumnezeu va avea ultimul cuvânt.Categories: Articole de interes general

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: