S-a găsit vaca roșie? Pârleazul profeției iudaice

https://rumble.com/v1ks2e1-s-a-gasit-vaca-rosie.htmlCategories: Studiu biblic

Tags:

2 replies

 1. Amin asa e frate

 2. Construirea celui de-al 3-lea templu este un semn al apropierii sfarsitului (ultima saptamana din cele 70, adica ultimii 7 ani – Daniel 9). Iar situatia este clara, adica evreii, inspirati de diavolul, vor construi acest templu, actiune care va duce la tulburari sociale catastrofale care vor pregati aparitia antihristului ce va fi primit de evrei ca Mesia. El va restabili pacea timp de 3 ani si jumatate, apoi isi va arata adevarata fata cand va incepe cei 3 ani si jumatate de nenorociri.

  Am ascultat multe predici in care se vorbeste despre evrei laudativ si multi crestini ii invidiaza si ar dori sa fie ca ei.
  Dar evreii sunt asa cum zice domnul Isus in Matei 15:14: “nişte călăuze oarbe; şi când un orb călăuzeşte pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă.”
  Sunt multi crestini care nu stiu ca acum ei sunt poporul lui Dumnezeu, asa cum zice in 1Petru 2/9-10
  ” Voi însă sunteţi o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, UN POPOR pe care Dumnezeu Şi l-a câştigat CA SA FIE AL LUI, … pe voi, care odinioară nu eraţi un popor, DAR ACUM SUNTETI POPORUL LUI DUMNEZEU; pe voi, care nu căpătaserăţi îndurare, dar acum aţi căpătat îndurare.”
  S-auzim numai de Bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: