MULȚUMESTE-I LUI DUMNEZEU!

coordonatori Bob & Debby Gass

„… țara pe care v-o dă în stăpânire Domnul, Dumnezeul vostru.” (losua 1:11)

Când Dumnezeu îți spune că ti-a dat un lucru, înseamnă că numele tău este scris pe actul de proprietate.

Când iți spune „să-l stăpânești”, lucrul acesta ar putea însemna sa te lupți pentru el. În caz contrar, nu vei primi ceea ce ți-a promis.

S-ar putea ca în momentul de față mulți oameni să locuiască în „casa visurilor” tale și să ocupe locul de muncă „al visurilor tale. Nu-i disprețui, bucură-te! Dumnezeu poate face la fel și pentru tine! Dacă ai obosit să vorbești despre lucrurile pe care nu le ai, ridică-te și du-te după ele. Când le vei obține, adu-ti aminte că le ai nu pentru că ești înțelept si grozav, ci pentru că Dumnezeu ți le-a dat (vezi Deuteronomul 8:18).

Biblia spune că El ne-a dăruit „tot ce privește viața (2 Petru 1:3). Dar trebuie să primești promisiunea înlăuntrul tău înainte s-o poți experimenta în afară. De exemplu, provocarea ta ar putea fi să crezi în duhul tău că ești vindecat înainte să începi să vezi vindecarea întâmplându-se fizic. Numai pentru că ceva nu este evident imediat nu înseamnă că nu se va întâmpla.

Când Îi cerem lui Dumnezeu un stejar, El ne dă mai întâi o ghindă, nu-i așa? În acel moment, am putea crede că Dumnezeu nu ne-a auzit și nu ne-a răspuns la rugăciune. Nu, stejarul este în ghindă; e doar o chestiune de timp până când ceea ce se află înăuntru apare la suprafață. Indiferent ce ți-a promis Dumnezeu, semințele se afla deja în lăuntrul tău. Udă-le, hrănește-le si nu lăsa pe nimeni să le smulgă prin necredința. Cu alte cuvinte, începe să ÎI mulțumești Lui dumnezeu pentru ce va face în viața ta.Categories: Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: