FII UN PURTĂTOR DE POVERI!

coordonatori Bob & Debby Gass

„Purtați-vă sarcinile unii altora  și veți împlini astfel legea lui Hristos” (Galateni 6:2)

Toți cei cu care te întâlnești ascund câte ceva  și asta nu pentru că sunt decepționați, ci pentru  că unele răni sunt prea personale pentru a putea discuta despre ele.

Când încasezi o vorbă dură din partea soțului, durerea poate fi prea profundă pentru a discuta despre ea. Sau când soțul aude din partea ta vorbe acide, este zdrobit în lăuntrul său, dar nu o poate arăta. Te afli  și tu în situația în care te lupți cu ceva despre care este prea greu să vorbe ști?

Dacă da, nu uita că  și ceilalți sunt la fel! Deseori mânia lor este un simptom al suferinței, iar răceala lor nu face decât să ascundă teama de-a se afla anumite lucruri despre ei  și să fie respinși.

Domnul Isus a văzut latura bună la oameni  și S-a abătut din drumul Său pentru a le arăta bunătatea Sa si pentru a le ridica poverile. Îți aduci aminte cum s-a purtat cu femeia prinsă în adulter? (vezi loan 8:1-11).

A ridicat-o, pentru că la El orice buruiană este un potențial trandafir!

Gândește-te că  și ceilalți trec prin situații pe care nu le discută cu tine. Pe obrajii lor curg lacrimi pe care tu nu le vezi  și se simt vinovați în feluri pe care nu ti le poți imagina. Așa că, în loc să le îngreunezi povara, mai bine fă tot posibilul să le-o ușurezi, poate vei fi singura persoană care le iese în cale astăzi și care îi poate alina.  Și când ajuți la ridicarea poverii altora – Dumnezeu le va ridica pe ale tale. Biblia spune: „fiecare.. , va primi răsplată de la Domnul, după binele pe care-l va fi făcut.” (Efeseni 6:8). 

Astăzi, roagă-L pe Dumnezeu să te facă un purtător de poveri.Categories: Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: