PROPĂȘIREA VINE DE LA DOMNUL

coordonatori Bob & Debby Gass

„în timpul când a căutat pe Domnul, Dumnezeu l-a făcut să propășească.” (2 Cronici 26:5)

Cineva a spus: „înainte de-a te urca pe scara succesului, asigură-te că aceasta se sprijină pe zidul corespunzător.” Să explicăm.

Când intenția ta este aceea de a face voia lui Dumnezeu și de a-L slăvi pe El, El îți promite că vei propăși. Este o greșeală să asociezi belșugul cu plăcerile  materiale si să-l etichetezi drept „lumesc!”

În fiecare generație au existat creștini prosperi și dedicați, care au fost activi în răspândirea evangheliei în lume și au contribuit la lărgirea împărăției lui Dumnezeu. Citește aceste două promisiuni. Prima este dedicată bărbaților:

„El are în casa bogăție si belșug si neprihănirea lui tăinuiește în veci.” (Psalmul 112:3).

Cea de-a doua este dedicată femeilor: „în dreapta ei este o viață lungă; în stânga ei, bogăție și slavă.” (Proverbele 3:16).

Unii dintre noi au o concepție greșită despre succes. Se spune că trei bărbați discutau despre ce înseamnă pentru ei succesul. Unul a spus: „Succesul înseamnă să fii invitat la Casa Albă la o întâlnire cu președintele.” Cel de-al doilea a zis: „Pentru mine succes ar înseamnă să mă întâlnesc cu președintele în Biroul Oval, să văd că în timpul discuției noastre are un apel telefonic de maxima importanță și că îl ignoră.” Cel de-al treilea bărbat a zis: „Pentru mine succesul înseamnă să mă întâlnesc cu președintele în Biroul Oval, să sune telefonul de maximă importanță, președintele să răspundă și să spună: „Este pentru tine.”

Dacă intri pe site-ul Amazon.com,  descoperi douăzeci și cinci de mii de cărți despre cum să ai succes. Dar ai nevoie de o singură carte: Cuvântul lui Dumnezeu, iată ce scrie în el: „în timpul când a căutat pe Domnul, Dumnezeu l-a făcut să propășească.” Vrei să propășești? Consultă-L pe Domnul!Categories: Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: