Petru Popovici – Un cadou de sărbători

M-a sunat de câteva ori, insistent, ca de urgență deosebită. Când am reușit în sfârșit să stăm de vorbă, am înțeles de ce.

Am redescoperit chemarea lui de evanghelist, dragostea lui de frați, iubirea lui de oameni.

L-am întrebat cum se simte. Mi-a răspuns: ,,Ca un om la o sută de ani și două luni!“

,,Frate Daniel, am o propunere pentru frații români. De sărbători tot românul face cadouri. Eu am găsit o sursă pentru a răspândi Evanghelia. Putem cumpăra filmul cu viața Domnului Isus și să-l dăm la oameni.

Biblia spune ,,Nimănui nu-i pasă de sufetul meu …“ Pier oamenii și se golesc bisericile, iar lucrătorii stau nepăsători. Cu doar câțiva dolari, putem cumpăra zeci și sute de copii ale filmului vieții Domnului Isus de la Campus Crusade for Christ și să-l dăm celor din jurul nostru. De sărbători, nimeni nu refuză un astfel de cadou. Lumea este dispusă, este sensibilizată de sărbători. Putem să-l dăm celor pe care-i colindăm și celor care ne vizitează la biserici. Nu pierdeți ocazia aceasta. Eu am cumpărat de $150 și le-am dat deja aproape pe toate. Faceți și voi aceasta. Spune la toți. Folosește blogul dumneatale pentru acest anunț. Va dau eu un număr de telefon de unde am cumpărat. Prețul obișnuit este mai mare, dar le-au ieftinit și ei de sărbători ca să ne ajute la evanghelizare. Este o mare ocazie.“

De găsit, m-a găsit când eram împreună cu păstorii de pe coasta de vest la întâlnirea noastră semianuală. A profitat de ocazie și mi-a dat un mesaj și pentru ei:

,,Spune-le să vorbească prin Duhul Sfânt. Nu este suficient să rostească predici bune. Trebuie să fie pline de Duhul Sfânt, folosite de Duhul Sfânt. În Evanghelia lui Ioan scrie că Duhul Sânt este persoana dumnezeirii care se află pe pământ acum. El este și în cer și pe pământ. A venit ca să ne ajute să facem lucrarea. Duhul Sânt a venit să-L proslăvească pe Christos. Numai El poate face aceasta. Noi n-o putem face. Cuvintele noastre sunt prea slabe. Trebuie să-L chemăm pe Duhul Sfânt și să-L lăsăm să vorbească prin noi. Să căutăm să fim plini de Duhul Sfânt când mergem înaintea oamenilor. Predicarea nu este doar cuvinte. Este putere, puterea care strâpunge inimile oamenilor, puterea care convinge de păcat și care-i aduce pe oameni la Christos. Căutați să vorbiți prin Duhul Sfânt.“.

Bineînțeles că n-am luat numărul de telefon. L-am asigurat însă că azi folosim Internetul și este mai ușor așa. Iată de unde puteți împlini această dorință a fratelui Petru Popovici, comandând și răspândind filmul cu viața Domnului Usus:

JESUS: E. Europe 10 Pack NTSC

http://www.jesusfilmstore.com/JESUS-E-Europe-10-Pack-NTSC/productinfo/ZPACK%2DJF%2DRN%2DEEUR%2D10P/

Un pachet cu 10 copii ale filmului costă NUMAI $35 !!!
Item Number: ZPACK-JF-RN-EEUR-10P 
Unit Price: $35.00
In Stock
Quantity     Ordering Policies

 Detailed Description
This classic film portrays 3½ years of Jesus’ ministry as told in the Gospel of Luke from the Good News and King James translations of the Bible. Producer John Heyman created a film so true-to-life, you will feel like you are in first-century Palestine. Everything from clothing, to customs, to food of the country during that time period was studied to ensure authenticity. With a cast of more than 5,000 Israelis and Arabs, “JESUS” was filmed on location in Israel. 

Own or share the gift of this wonderful story, still as clear, precise, and relevant as it was 2,000 years ago. The film concludes with an opportunity to trust Christ as Savior and Lord. Languages chosen for Eastern Europe region. 

Languages: English, Russian, Greek, Ukrainian, Romanian, Lithuanian, Croatian, Hungarian. 
Run Time: 120 minutes 
Packaging: Clear Vinyl Sleeve

Pentru cei ce dorinți varianta în limba engleză, prețul este și mai mic, incredibil de mic:

24 Multi Language Jesus Film DVDItem #: ZDVD-AN-A2L$5.99 
$1.00 

http://www.jesusfilmstore.com/24-Multi-Language-Jesus-Film-DVD/productinfo/ZDVD%2DAN%2DA2L/

Nici o scuză!!!Categories: Amintiri

Tags:

3 replies

  1. Dați de știre și altora!

  2. Am luat in italiana, 1 $ bucata. Transportul gratis in Italia.
    Multumim pt idee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: