Ce urmează dupa tăcerea Lui Dumnezeu?

OSWALD CHAMBERS

Deci, când a auzit că Lazăr este bolnav, a mai zăbovit două zile în locul in care era.Ioan 11:6

Ţi-a încredinţat Dumnezeu o perioadă de tăcere din partea Lui, o tăcere plină de înţeles? Tăcerile Lui Dumnezeu sunt răspunsurile Lui! Gândeşte-te la acele zile de tăcere absolută in casa din Betania! Există ceva asemănător acelor zile în viaţa ta? Poate Dumnezeu să-ţi încredințeze aşa ceva sau încă ceri un răspuns vizibil?

Dumnezeu îţi va da binecuvântările pe care le ceri, dacă nu vrei să mergi mai departe fără ele, dar tăcerea Lui este semnul că El te duce la o înţelegere minunată Lui.

Te plângi înaintea lui Dumnezeu pentru că n-ai prirmit un răspuns clar?

Vei descoperi că Dumnezeu ţi-a încredinţat, in modul cel mai personal cu putinţă, o tăcere absolută, nu a disperării, ci a bucuriei, pentru că El a văzut că poţi primi o revelaţie şi mai mare.

Dacă Dumnezeu a ales să tacă, laudă-L, deoarece El te introduce în marele curs al scopurilor Lui. Momentul de arătare a răspunsului ţine de suveranitatea Lui Dumnezeu. Timpul nu contează pentru Dumnezeu. O vreme poate că ai spus, L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea pâine şi El mi-a dat o piatră!”. Nu este aşa. Iar astăzi descoperi că El ți-a dat pâinea vieţii.

Un lucru minunat privitor la tăcerea Lui Dumnezeu este acela că te molipseşti de liniştea Lui şi ajungi să fi plin de încredere  „Ştiu că Dumnezeu m-a auzit”. Tăcerea Lui este dovada că te-a auzit. Cât timp trăieşti cu ideea că Dumnezeu te va binecuvânta răspunzându-ţi la rugăciune, El o va face, dar nu-ţi va da niciodată harul tăcerii Sale. Dacă lsus Hristos te aduce la înţelegerea faptului că rugăciunea are ca scop glorificarea Tatălui Său, El îţi va da primul semn al prieteniei Sale, tăcerea.Categories: Studiu biblic

1 reply

Trackbacks

  1. Ce urmează dupa tăcerea Lui Dumnezeu? – CrestinTotal.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: