ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA

„S-a arătat o singură dată ca să șteargă păcatul prin jertfa Sa.” (Evrei 9:26)

În Cortul întâlnirii existau multe piese de mobilier și fiecare slujea unui scop diferit. Dar nu exista nici un scaun. Știi de ce? Pentru că sarcina preotului nu se termina niciodată!  Poporul păcătuia mereu, așa că trebuiau aduși miei, zilnic, pentru a fi sacrificați ca să le ispășească păcatele.

Cu toate acestea, când Domnul Isus a murit, a înviat și s-a înălțat la ceruri, primul lucru pe care l-a făcut a fost să se așeze la dreapta lui Dumnezeu  (vezi Evrei 10:12). Faptul acesta vrea să transmită că lucrarea mântuirii a luat sfârșit! Biblia spune: „Și nu ca să Se aducă de mai multe ori jertfă pe Sine Însuși, ca marele preot, care intră în fiecare an în Locul Preasfânt cu un sânge, care nu este al lui;… pe când acum, la sfârșitul veacurilor, S-a arătat o singură dată, ca să șteargă păcatul prin jertfa Sa” (Evrei 9:25-26). Și fiindcă Hristos s-a jertfit „odată si pentru totdeauna” pe cruce, avem intrare directă la Dumnezeu în orice moment.

Când spui: „Tată, vin în Numele Domnului Hristos”, ești primit și toate nevoile tale vor fi împlinite în Hristos.

Există o povestire din timpul Războiului Civil despre un soldat care stătea pe o bancă la Casa Albă, părând foarte deprimat. Un băiețel care trecea pe-acolo s-a oprit și l-a întrebat ce s-a întâmplat. Soldatul i-a zis că gardienii nu-l lasă să intre. Auzind asta, băiatul l-a luat de mână și l-a condus direct în biroul președintelui. „Tată, a spus el, bărbatul acesta trebuie să vorbească cu tine neapărat.”

Acel băiat era fiul președintelui; el a avut acces direct și continuu la tatăl său. Și pentru că aparții Domnului Isus, și tu ai acces liber la Tatăl!Categories: Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: