Darul lui Dumnezeu

coordonatori Bob & Debby Gass

„Şi făgăduința pe care ne-a făcut-o El este aceasta: viața veșnică.“ 1 Ioan 2.25

Scriitorul și filozoful francez Voltaire nu a crezut în Dumnezeu, dar dorea viața. El i-a promis medicului său sume mari de bani, numai să-i prelungească viața. Dar acest lucru a fost imposibil.

Oamenii doresc viața, dar nu este în puterea omului să dea sau să prelungească viața. Ştiința și tehnica au adus multe îmbunătățiri pentru viață, dar au adus și multe rele. Tehnica a produs automobilul, excelent mijloc de transport, dar automobilul face zeci de mii de victime. Dacă ne gândim la armele nucleare și bacteriologice născocite de oamenii de știință pentru a distruge omenirea în masă, tabloul acestor realizări este foarte sumbru.

Într-o lume care geme sub spectrul fricii și al morții și privește îngrozită la ceea ce poate aduce ziua de mâine, într-o lume care dorește viața, dar care a fost înșelată în realizările ei, promisiunea vieții veșnice este o adevărată veste bună. Ea corespunde celei mai arzătoare nevoi a omului.

Păcatul a adus moartea în lume. Păcatul este ca un microb care distruge viața. Domnul Isus Hristos a venit însă în lumea noastră, ca să nimicească lucrările păcatului, al cărui autor este diavolul. Cititorule, dacă dorești viața veșnică, o poți avea! Ea este darul lui Dumnezeu pentru oricine Îl acceptă pe Fiul Său ca Mântuitor. Credința este mai mult decât o aprobare mentală a adevărurilor  despre  Mântuitorul.

Credința  înseamnă  a  te odihni în rezolvarea completă a problemei păcatului în viața ta de către Mântuitorul.Categories: Studiu biblic

1 reply

Trackbacks

  1. Darul lui Dumnezeu | 1novelty7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: