La Aniversare! Bethel la 35!

S-a părut cuvenit Duhului Sfânt și bisericii păstorite de Petru Popovici ca acum 35 de ani să pună bazele celei de a doua adunări baptiste din Los Angeles.

Ieri am avut mare sărbătoare. Una din surprizele deosebite a fost primirea unei scrisori din partea unui prieten de departe, fratele Viorel Iuga, președintele Uniunii Bisericilor Baptiste din România. Îi mulțumim frumos și-i susținem lucrarea de departe prin rugăciunile noastre.

Ne-au lipsit mult de la această aniversare fratele Petru Popovici (în prezent la Atlanta), fratele Simion Cure, fratele Victor Kloes, fratele Liviu Olah, fratele Radu Știr și fratele Liviu Țiplea. Domnul să le răsplătească osteneala. Ne-am bucurat să-i avem cu noi pe fratele Daniel Șarlea și fratele Marius Lucan, fostul și actualul păstor al bisericii din aria San Bernardino, împreună cu credincioși de acolo și de la misiunea lor din Las Vegas. Deasemenea, ne-am bucurat să fim împreună cu cei de la biserica-mamă, Betania, care n-au avut servici de închinare Duminică dimineața ca să poată fi cu noi.

 

 Categories: Amintiri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: