Încă o copită !

,,MĂ-garul sălbatic“ a lovit din nou! De data aceasta a lovit în poarta capitalei Belgiene.

Să fie prima răzbunare după capturarea unuia dintre liderii atentatelor de la Paris ? Foarte posibil.

Până acum, lumea era în echilibru politic din cauza ,,terorii reciproce“ dintre marile puteri. Rusia și America aveau plantate dispozitive destructive în puncte strategice ale ,,dușmanului“. Dacă dai în mine, dau în tine! Dacă mă distrugi, te distrug!

De data aceasta, nu există echilibru. Ne-am invitat dușmanul în casa europeană și suntem la buna lui plăcere. Din spatele râsului profetic sardonic, măgarul sălbatic amenință: Vă vom domina! Mai bine capitulați de bună voie! Dacă vă luați de trimișii noștri, vă distrugem!

Conducătorii Europei contemporane nu mai citesc Biblia. Și-au impus o ignoranță voită despre anunțurile și avertizările făcute de Dumnezeu. Nu-i mai interesează părerile Lui. Ignoranții culeg acum fructele mâniei. Vai de cei ce scuipă în sus, desupra propriului cap! Ascultați la BBC și veți observa cu ctă grijă refuză să spună că pasagerii erau în tranzit de ,,Paște“, preferând regula neutrului ,,de sărbători“. Rușinos și revoltător!

Pentru cei care n-au citit mesajul decodat despre Ismael, măgarul sălbatic, vă atașez aici un link. Faceți bine și familiarizați-vă cu stirile ziarelor de mâine și de … poimâine. Dumnezeu le-a scris de mult titlurile!

https://semnelevremurilor.wordpress.com/teme-actuale/ismael-o-ismael/Categories: Articole de interes general, Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: