Viața de ,,după lunile însângerate“ …

Deși uitasem cu desăvârșire despre fenomen, providențial, exact la terminarea întâlnirii noastre de la Bethel, din curtea casei de rugăciune am putut vedea foarte clar, pe un cer totalmente senin, mult trâmbițata ,,lună sîngerie“, a patra și ultima din anul acesta.

]

Ne-am uitat cu toți siderați la cer și am simțit fiecare ce am simțit …

Eu mi-am adus aminte de o cântare de-a noastră și cred că am rămas sub impresia textului ei și la acest ceas târziu de noapte:

O, Doamne mare, când privesc eu lumea
Ce ai creat-o prin al Tău Cuvânt,
Şi fiinţele ce-mpodobesc natura
Cum le-ntreţii cu braţul Tău cel Sfânt:

(:Atunci îţi cânt, Măreţ Stăpânitor,
Ce mare eşti!
Ce mare eşti!:)

Privirea când mi-o-nalţ şi văd minunea:
Mulţimea astrelor ce-alerg pe cer,
Măreţul soare cât şi blânda lună
Ca mingi de aur plutind prin etern…

Ce Dumnezeu mare avem!
Ce minunate sunt toate lucrările Lui!
Ce mici, dar ce însemnați suntem noi pentru El!

Cred că acesta este singurul efect pe care a vrut Dumnezeu să ni-l inspire prin mult comentata ,,lună însângerată“. Să rămânem deci împreună umili în admirare și în … adorare.Categories: Amintiri

8 replies

 1. Și acesta nu va fi decât începutul durerilor …
  Ceea ce este caracteristic durerilor nașterii este că ele vin din ce in ce mai des și mai intense.
  Cutremure, foamete și ciumi au mai fost, dar atunci toate acestea se vor sincroniza într-o cavalcadă înspăimântătoare.
  Aveți dreptate. Și eu cred că vom fi departe de toate acestea.

 2. Atat stim, cand vedem si auzim vesti de razboi peste tot, persecutari, cutremure, inundatii, tsunami, foamete, saracie, pacate (ca si legalizarea casatoriei same sex) etc, …atunci sa stim ca venirea Domnului este aproape. Deci noi trebuie sa ne pocaim sa fim pregatiti. Cred ca in biblie spune ca luna insangerata si dezastru pe pamant, toate impreuna. atunci vine ziua Domnului. dar Noi copiii lui Dzeu vom fi luati la ceruri mult mai repede. zic eu.

 3. Orice profeții și semne extrabiblice nu sunt demne de luat în seamă de un creștin serios. Dacă Dommnul Isus ne-ar fi lăsat ceva despre astfel de coincidențe astrale, m-aș lăsa și eu convins. Altfel, Biblia îi condamnă pe cei ce ghicesc în semnele cerești. Pare categoric și rigid, dar prea ne-am lăsat duși de senzațional și ne-am făcut de râs în istorie cu Nostradamii noștri.

 4. Frate Daniel, ati scris frumos. Totusi, nu putem nega/ignora some facts, not interpretations, not speculations, a superstition or a hypothesis, but a few facts.. Unul e ca aceste 4 eclipse au coincis toate cu 4 sarbatori evreiesti, dintre care ultima Yom Kipur. Un alt fapt ar fi ca de fiecare data cand acest rar eveniment (super moon eclipse, ca sa nu mai vbim de tetrad) took place/ it happened around a major event around the history of Israel. Now, I’m not a one for speculations or some alarming hypothesis, but I do not believe in coincidence either… not coincidence to such a degree… What are your thoughts? Thank you

 5. Frate Ghiță
  Cele din Ioel sunt semne de alte dimensiunii, mult mai mari. Ce s-a petrecut aseara a fost un fenomen repetat de 60 de ori de la nasterea lui Christos. Căutătorii de senzațional au inflamat o realitate obișnuită ca să-i sperie pe oameni. Dumnezeu să-i ierte.

 6. Ioel cap.2 ;30-31

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: