Râvna fratelui Petru Popovici pentru voi

popovici bilet_Page_1popovici bilet_Page_2Ne vom strădui să facem așa ca paginile promise să fie postate pe acest blog.

 Categories: Amintiri

3 replies

  1. Domnul sa binecuvinte si sa rasplateasca pe robul Sau fr. Petru Popovici cu sanatate, viata lunga si rasplatiri ceresti!. Cred ca citind cartile scrise de dumnealui si traduse de el m-am pocait. Prin 1976 in URSS cu greu puteai gasi o biblie sau o carte crestina. Dar Domnul a avut grija si de noi. Eram student la Fac.Medicina,Chisinau Rep. Moldova cind s-au petrecut aceste lucruri. Dupa ce m-am pocait au urmat luni si ani de bucurie in credinta in Domnul Isus! Dar au venit si valuri puternice… Un val mare a fost acela ca din cauza credintei in Dumnezeu si a marturisirii in fata studentilor si a profesorilor am fost exmatriculat din facultate la anul 6 de studii. Slavit fie El pentru frati ca si fratele Alex si Petru Popovici!

  2. Domnul Isus sa fie alaturi de fratele Petru, pana in ultima clipa a vietii lui! Caci din prisosul iubirii primita de la Dumnezeu, a simtit mereu nevoia sa impartaseasca si cu noi. Toti cei ce gusta din Dragostea Lui, nu pot tacea si nu pot fi egoisti. Intelepciunea si darurile primite, se revarsa ca apele involburate peste zagazurile inimilor insetate.
    Iti multumim Doamne, pentru Cuvantul Tau, pe care inca ni-l descoperi, prin frati dragi, alesi de Tine, de dragul nostru, pentru zidirea, bucuria, si libertatea noastra!

Trackbacks

  1. Petru Popovici – Mesaje | Life Mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: