Mai clară și mai corectă decât Nostradamus !

Ascunsa la vedere, exista, accesibila tuturor, o cronica a vremurilor actuale ale Bisericii mult mai clara si mai corecta decat catrenele lui Nostradamus. Inclinati spre senzational, am dat mai multa atentie unor cronici obscure decat unei istorii detailate si limpezi. Paguba este a noastra …

Va supun atentiei, pentru unii poate pentru prima data, o analiza a revelatiei lui Dumnezeu despre vremea Bisericii crestine pe pamant. Istoria o confirma, teologia o suporta. Numai oamenii o ignora. Vremurile tulburi revendica insa un astfel de studiu.

„Scrisorile Domnului Isus catre cele sapte biserici din cartea Apocalipsei“ ne vorbesc azi mai impresionant ca oricand. Si noi care crezuseram ca Dumnezeu a scapat istoria din maini, iar evolutia Bisericii in cele XX de secole care au trecut este … inexplicabila.

Biserica nu este nici triumfatoare, dar nici infranta. Ea este asa cum a stiut Dumnezeu ca va fi. Cine citeste cu atentie va vedea clar lucrul acesta.

Istoria este a lui Dumnezeu, nu a Bisericii. Biserica poate sa se clatina, sa se compromita sau sa se sufoce sub persecutie. Dumnezeu stie de mult lucrul acesta si ne-a spus cum sa ne raportam la realitatea contemporana a fiecarei epoci istorice ca sa ne putem numara in numarul BIRUITORILOR vrednici de rasplata cereasca!

Va avertizez ca este un studiu dens. Va promit insa ca inima si mintea voastra se vor umple de uimire si de admiratie fata de Dumnezeu, Cel ce pe toate le stie!

Mergeti la: http://semnelevremurilor.wordpress.com/revenirea-domnului-isus/5-bisericile-apocalipsei/

Lectura placuta si rugaciune inevitabila!Categories: Articole de interes general, Studiu biblic, Teologice

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: