Maxima săptămânii

Priceperea Satanei este să-i facă pe oamenii din fiecare generație mai ne-mântuibili.

Priceperea noastră este să ne adaptăm mereu la noua situație ca să-i smulgem pe cât mai mulți din ghearele lui!Categories: Amintiri, Maxime si cugetari, Uncategorized

2 replies

  1. Pocainta o face Dumnezeu insusi, in cei ce l-au primit pe EL sa faca aceasta (lupta cu Satan din interior, si planul orizontal). EL se arata si descopera celor pe care-i mantuie! Satan iese complet din orice obiectiv, caci se stie invins, cunoscand deci pe Isus mai mult decat cei pe care-i chinuie, mai ales cu lasarea in nestiinta Adevarului si dezinformare de la cei ce slujesc lui…! Ajuta-ne Doamne Isuse Hristoase spre mantuirea si curatirea sufletului catre modelul neprihanirii Tale! Sa tragem toti spre Tine, prin Tine, ca Tine! Miceste-ne pe noi vechii, si cresti tu in omul nou dinlauntru, TU cel Invincibil si VIU! Oriunde pe Pamant si-n Univers!

  2. Draga frate, ce ne facem cu cei ce vor sa conduca poporul Domnului privind doar in oglinda retrovizoare? Inadaptatii nu numai ca sunt irelevanti, dar ataca pe cei ce au inteles ca pot schimba formele si metodele, pastrand insa valorile si principiile Cuvantului Etern.
    Insa si pentru unii si pentru ceilalti, pana ce “mila” (pe care Domnul Isus a aratat-o fata de cei ce pier) nu ne va cuprinde inima, ghearele neobosite ale Satanei isi fac treaba. Dureros este ca in timpul asta noi ne “ucidem” cu sange rece unii pe altii. Oare nu vom da socoteala? Pana cand ne rabda Dumnezeu? Oare nu observam noi ca “bunatatea lui Dumnezeu ne indeamna la pocainta”?
    Da-ne Doamne mintea aia, a romanului!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: