Sageti arzatoare

Am primit un comentariu la un post de pe un alt blog pe care-l adiministrez. Nu-l pot afisa acolo din anumite motive tehnice, dar vi-l prezint impreuna cu comentariul meu aici. Poate ajuta si la altii

“Comentariul din articolul #49 “Informatori celebri” aşteaptă aprobarea ta. “http://dezvaluiri.wordpress.com/informatori-celebri/
Autor : Cristianus (IP: 89.122.57.7 , 89.122.57.7)
E-mail : panzer@berlin.com URL :  Whois : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=89.122.57.7
Comentariu:

Mi se pare totul de un amatoricism de joasa speta.
De fapt Domnul Daniel Branzei vrea sa apara in  martir (?????) cand el \insusi era si este sulga comunistilor….pardon masonilor. Ca dansul a trecut in randurile iluminatilor. El pune informatori celbri niste victime si nu il pune pe Domnul Felix cu care este bun prieten el \si familia Bucurescu…. Sa va aduc aminte cum functiona plecatul in USA via Dan Voiculesc?????
Mai baiete tot escroc ai ramas
Iti mai amintesti de familia Sirbu ?

Iata raspunsul meu:

Domnule Cristianus

Am ramas perplex in fata acestui mesaj trimis de dumneavoastra.
Vreau sa va spun ce stiu si ce nu stiu:

– Cunosc o familie Sarbu din biserica tatalui meu (cu o fata a lor era sa ma casatoresc). Nu stiu nimic rau despre ei. As fi fost privilegiat sa fiu in mijlocul ei ca ruda.

– Absolut nu stiu nimic de un domn Felix sau de Dan Voiculescu. Nu-mi pare rau pentru ca simt din tonul dumneavoastra ca au fost oameni periculosi.

– Cunosc familia Bucurescu, despre care as putea spune cam aceleasi lucruri ca si despre familia Sarbu

– Pe mine m-a scos din Romania doamna Judith Buncher, o secretara de la Ambasada pentru ca am fost pus pe o “lista” speciala de domnul Curtis Nims, emisar USA in probleme de refugiati si prieten cu presedintele Carter. Asta se poate afla usor din dosarul meu din Romania. Pentru favorul facut atunci (desi eram baptist) a trebuit sa sponsorez la randul meu din America patru preoti ortodocsi amenintati in Romania cu inchisarea pentru ca faceau parte din Oastea Domnului. Am facut-o prin Departamentul de Stat de la Washington. Trei dintre acesti preoti au ramas la New York. Unul, Cornel Avramescu, este alaturi de mine la o parohie din Anaheim, California. Ne puteti vizita oricand pentru confirmare.

– “Martir” nu sunt si n-as putea fi. La urma urmei, ce mi s-a intamplat? Am fost “exilat” intr-o insula pustie care se numeste … America! Multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta.

Nu v-am scris ca sa ma apar doar. Vreau sa va iau o povara de pe inima ca sa nu va amarati si sa nu va acriti la suflet (asa cum vad ca faceti). Lumea poate fi si frumoasa (pe alocuri). N-o vedeti numai in culori cenusii, intesata cu smecheri, derbedei si escroci.  Dumnezeu sa ne dea bucuria impacarii si a respectului reciproc.
Va doresc din inima tot ceea ce este bun si vrednic de cinste.
Daniel BranzaiCategories: Personale

5 replies

 1. Prima reactie a fost sa rand cand am citit acuzele – si am ras de m-am tinut de burtica 🙂
  Am fost insa si placut impresionat de raspunsul bland si intelept ! Domnul sa va tina tot asa, frate Daniel. Pentru mine (tot Daniel pe nume, dar ceva mai tinerel) sunteti un exemplu de blandete si intelepciune !

 2. Cu siguranţă lumea e frumoasă. Doar trebuie să ne cultivăm arta de a vedea frumosul.

  Uneori e în flori sau în verdele de aprilie, alteori în melodia unui cîntăreţ, dar cel mai mare purtător de frumos e sufletul uman.

 3. Cristianus la-ntimplare
  Esti tu liber sa vorbesti ?…
  Cind recurgi la defaimare
  Stii tu oare cui slujesti ?…

  Vreau sa-ti spun curat si simplu
  Daca nu te pocaiesti
  In curind va veni timpul
  Sa ramii ceea ce esti…

 4. wow! Una din marele pagube ale internetului este tipul acesta de comentarii. Sunt absolut sigur ca persoana care face aceste afirmatii (dupa ip se pare ca este din Bucuresti), nu ar spune nimica dar ati discuta cu el fata in fata.

  Va admir de felul civilizat in care ati adresat acest comentariu urat.

 5. Daniel,

  Sa nu te superi pe acest individ plin de venin,
  cineva spunea ”ca atunci cind da cu piciorul un magar, sa te uiti la sursa ”

  Dl. cu tine si sa ai gitul mare, cum spunea iubitul nostru frate CURE !
  Cu drag Vasile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: