Lasati viata sa vina! (?)

O familie de romani din canada a “facut” prima pagina a celebrului site “Drudge Report”! (aici)

Putati citi areticolul aici

Iata familia si iata articolul cu pricina:

Abbotsford, B.C. woman gives birth to 18th child

Updated Sat. Jul. 26 2008 –  The Canadian Press

ABBOTSFORD, B.C. — Alexandru Ionce and his wife never planned to have 18 children in 23 years but when they welcomed little Abigail Ionce into the world, that’s just what happened.

Abigail weighed in at seven pounds, 12 ounces last Tuesday, making her the 18th child for 44-year-old Livia Ionce and her husband Alexandru, 51.

The couple immigrated to Canada from Romania in 1990 and now live in Abbotsford, B.C. Their 17 other children range in age from 20 months to 23 years old.

Alexandru Ionce does not know if the couple will be having more children.

“We never planned how many children to have,” he said. “We just let God guide our lives, you know, because we strongly believe life comes from God and that’s the reason we did not stop the life.

“We let life come.”

The family now has 10 girls and eight boys.

“We would have liked a boy to be even,” he said. “We thank God all of them are healthy and happy.”

He said the birth was not an overly difficult one and that mother and child are doing well.

“It’s amazing. We are very happy with the newborn,” he said “We love her. She is surrounded with love and joy from everyone in our family.”

Alexandru Ionce works in the construction industry in the city 60 kilometres southeast of Vancouver.

“Right now, I am not worried about the job. I’m going to stay beside her and help. I have to take care (of) my wife and baby.”

Abigail is sleeping well, he added, waking at about 5 a.m. each day for a feeding.

Only a few of the couple’s children have been finicky sleepers at an early age, he said.

“We have just a few of them … two or three of them woke up during the night. Otherwise we had no problem, you know. Each three hours, they wake up, get food and go back to sleep.”

Ionce said the family has received calls from Germany, Romania and England, as well as from media outlets across Canada.

One TV station even suggested doing a documentary about what they suggested is the world’s largest family.

It’s an idea that amused him, but Ionce doubts they hold any record titles.

“I think we are not the largest,” he said.Categories: Stiri din America

10 replies

 1. Nasterea de copii este unul din putinele domenii in care Dumnezeu se limiteaza pe Sine ca sa imparta responsabilitatea creatoare cu omul. Daca Dumnezeu vrea, dar omul nu vrea, nu se nasc copii. Daca omul vrea si Dumnezeu nu vrea, nu se nasc copii.

  Incolo, familiile fara copii si familiile cu copi numerosi se compatimesc unele pe celelalte …

  Astazi, copiii au ajuns asa de scumpi ca numai cei saraci si-i mai pot permite!

 2. cred ca cei constienti ca aducerea pe lume a copiilor este o slujba divina,fac totul ca pentru DOMNUL,CINSTE LOR,chiar daca mai sint exceptii,ele doar intaresc regula..pa,pa rb

 3. Am uitat sa adaug un amanunt important. Ca sagetile sa fie bune, au nevoie sa fie bine calibrate, ascutite, de o anumita greutate…e un intreg mestesug. Sa nu credem ca sintem gata de lupta doar ca am adunat in tolba suficiente bete…cu ceva plumb in virf…. Ele trebuie lucrate cu migala si cu multa iscusinta. Fiecare isi cunoaste puterile…si Domnul sa aiba grija ca toti sa ne facem meseria de parinti ca sa auzim la urma…”bine sluga buna si credincioasa…”

 4. cred ca DUMNEZEU stie cit putem duce fiecare,tocmai de aceea nu sint reguli stricte citi copii sa ai,continui sa ii admir pe cei cu tolbele pline,mai ales pe mamici,ele sint de fapt,niste martire in viata…felicitari,mamicilor sfinte,va iubim…

 5. Dupa parerea mea avem unele libertati pe lumea asta pe care nu ni le i-a nimeni…
  De pilda: cine-mi poate ordona mie cit sau ce sa maninc? Dar daca maninc mai mult decit imi este necesar o sa trag consecintele. Consider insa mincarea o binecuvintare de la Domnul. Daca insa abuzez…ea poate sa devina pentru mine un blestem…
  Asa si cu copii…ei sint o binecuvintare de la Domnul, si ferice de cine isi umple tolba de sageti cu ei. Imi imaginez insa un arcas cu o tolba enorma in spate mergind la lupta. Ma indoiesc ca va avea succes pe cimpul de bataie.
  Mai degraba o sa-l gasim undeva cazut si zdrobit sub greutatea sagetilor…
  Dar daca cineva poate singur duce asa o sarcina…felicitari!

 6. corect,faraDOMNULe jale,fie cu uncopil,fie cu 18

 7. Imi pare rau ca generalizati. Eu cunosc familii cu multi copii unde copiii nu au fost prea bucurosi ca au trebuit sa imparta atentia parintilor, sau ca nu au avut copilarie ca a trebuit sa aiba grija de fratii mai mici. La fel am intilnit familii cu numai un copil, si au fost fericiti si parintii si copilul. Fericirea si binecuvintarile nu vin in functie de citi copii are cineva, ci in functie de cit este slavit Domnul in acea familie.

 8. te asigur ,cristina,in calitate de medic,de faptul ca cele mai fericite familii,cu cei mai reusiti copii,sint cele cu multi copii.Stii de ce?
  Fiindca acolo da DOMNUL binecuvintarea.
  Stii care sint cei mai nenorociti copii?Cei singuri la parinti.Mai vorbim

 9. Nu stiu cind familia asta are timp sa dea fiecarui copil un timp privat, numai cu mama/copil. Nici nu stiu cit e de corect sa se cresca fratii unii pe altii. Cresterea copiilor e data parintilor, nu fratilor.

 10. Cred ca sint cei mai bogati oameni de pe pamint:,,IATA.FIIi SINT O MOSTENIRE,rodul pintecelui este o rasplata”,,,Ca sagetile in mina unui razboinic,asa sint fiii facuti la tinerete,ferice de cine isi umple tolba de sageti cu ei”
  Dragilor ,o spune Dumnezeu si o spun si eu ,medic crestin din Romania,care am 3 copilasi,cu 3 cezariene,desi medicii nu recomanda mai mult de 2…
  Am adus al 3 lea copilas pe lume asumindu-mi un risc deoarece am o virsta apropiata de a sorei mele,42 ani,iar ultima mea fetita are 3 ani.
  Mi-as fi dorit mult sa am mai multi copii si acum ma bate gindul sa infiez ceva copii,eventual copii abuzati,sa le ofer o sansa ,aceeasi cu a copiilor mei…
  Nu tinjesc dupa nimic mai mult pe lume decit dupa micuti,de abia astept sa fiu bunica,desi baiatul cel mare are doar 8 ani…
  Cred ca sensul cosmosului este maternitatea;,,Cresteti,inmultiti-va si umpleti pamintul”,gresesc cu ceva,distinsi teologi?
  Daca femeile si-ar intelege menirea si barbatii ar aprecia munca lor,care nu se gata niciodata,am avea mai putine divorturi,mai multe locuri de munca pentru barbati,mai multe femei care si-ar educa copiii,asa cum nici o baby-sitter nu o poate face,maimulta pace in casa,mai multa propasire in Biserica.
  Nu exista bucurie mai mare a unei femei,decit a-si tine pruncutul la piept,toti ne amintim de o maicuta care ne-a leganat,ne-a sters lacrima din ochi,a plins cu noi linga un pat de spital,s-a rugat cind am luat-o pe ulei…
  ,,Cit e de drag cuvintul sacru,,MAMA”
  UN GINGURIT,CIND PRUNCUL VREA S-O CHEME.
  E linga noi in clipele supreme,din leagan
  Pina la cea din urma vama”
  Felicitari familiei sfinte,ne vom vedea la marea sarbatoare sau chiar aici,poate,cine stie,cindva…
  Fiti binecuvintati cu iubire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: