Bizar ?!

Stirile bune merg pe jos; cele rele zboara cu viteza gandului!

In ziarul american “Huston Chronicle” a aparut o stire buna si frumoasa despre onestitatea unui copil, onestitate neramasa fara rasplata (aici). Despre ce era vorba?

Un copil de 11 ani, J.R. Bouterse, a gasit portofelul doamnei Jessica Cutler in parcarea bisericii. In loc sa-l pastreze, el l-a inapoiat impreuna cu suma de $800 de dolari care erau inauntru.

Prin publicitatea care a fost facuta in jurul acestui caz, copilul si-a primit inapoi propriul sau portofel, pierdut cu ocazia “vanatorii dupa oua de Paste”, care avusese loc nu de mult. Nancy Bosse, o pustoaica de 6 ani, il gasise si a socotit ca este bine sa-l dea si ea inapoi, impreuna cu cei $30 de dolari gasiti in el. Politia Statului Michigan, impresionata de gestul baiatului, l-a rasplatit si ea cu o cheta facuta adhoc la sediul ei. Baiatul a refuzat insa sa ia banii, preferand ca din ei sa se plateasca pizza pentru cei 30 de colegi ai sai din Detasamentul 90 al organizatiei Boy Scouts (o oragazitatie a “pionierilor” din America).

Ceea ce m-a socat in aceasta poveste este ca toata aceasta cascada de gesturi frumoase a aparut in ziar la rubrica … “Stiti ciudate” (News Bizzare) !

Intr-o lume rea si pacatoasa, Dumnezeu a initiat acum 2000 de ani o epidemie de fapte bune, care ar trebui sa-i caracterizeze pe toti urmasii lui Christos (Tit 2:14; 3:8 “un norod plin de ravna pentru fapte bune”).

Boala aceasta, care da sanatate, este tratata cu din ce in ce mai mult succes de egoismul rapace al societatii decazute in care traim. Normalul a devenit “ciudat”, regula a devenit exceptie, iar bunatatea este astazi doar o bizarerie naiva a catorva copii … de toate varstele. Ce parere aveti?

Nu cumva se repeta scena in care Domnul isus a luat un copilas. l-a pus in mijlocul lor si a zis …

wallet

DORR, Mich. — An 11-year-old Boy Scout who found and returned a wallet containing more than $800 has received some good karma for his good deed.

Thanks to publicity about his action, J.R. Bouterse has gotten his own lost wallet back.

J.R. found the wallet of Jessica Cutler last month in a church parking lot, not long after losing his own at an Easter egg hunt. Meanwhile, Nancy Bosse and her 6-year-old granddaughter found the boy’s wallet at the park where the egg hunt took place.

There was roughly $30 in it, but no ID. But they were able to get it back to J.R. after learning of his own act of honesty.

Michigan State Police officers took up a collection to give the boy a reward, but he asked instead to spend the money on a pizza party for all 30 Scouts in Troop 90.

Another guest at the Monday night party, to J.R.’s surprise, was Cutler, a 20-year-old Burger King manager, who wanted to thank him personally.Categories: Stiri din America

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: