Vasile Branzai revine …

Un slujitor nu-si incheie niciodata slujirea, un tata nu-si uita niciodata copiii, un prieten iti este trimis in casa la nevoie …

Am primiot acest mesaj surprinzator si va las sub influenta lui, deci, fara comentarii:

Daniel,

 

VASILE BRANZAI traieste ! I mean, absolut sigur traieste . . . l-am vazut si am vorbit cu el .

De citeva saptamini ma framint in durerea mea cu o problema grea: In ciuda a ceea ce stiu, cred si am predicat o viata intreaga, de ce se pare ca uneori Dumnezeu nu asculta rugaciunea . . si toate lucrurile se rostogolesc . . in cursul lor “anormal” ? Azi noapte m-am culcat abia la 2.40 am.

Nu a fost un vis . . mai mult o aratare minunata . . pentru ca eram pe deplin constient si treaz. Eram undeva intr-un fel de “oras – park”, si in jur, cam la o oarecare distanta era multa forfota . .oameni miscindu-se incoace si-ncolo . .

Deodata a aparut in fata mea fr. Vasile si mi-a aratat cu mina o masa dreptunghiulara, invitindu-ma sa ma asez . .El s-a asezat in fata mea si stateam amindoi cu coatele pe masa . . fata-n fata. El s-a uitat drept in ochii mei cu o seninatate, o transparenta si o seriozitate, asa cum il stiam dintotdeauna. A inceput sa-mi vorbeasca, gesticulind cu miinile . . “Nelu, am venit sa-ti spun doua lucruri . . fii foarte atent la ce-ti spun ! Intii, Imparatia lui Dumnezeu este o REALITATE, si apoi . . Dumnezeu este drept si adevarat, in toate actiunile si caile Lui !”

Eu m-am uitat mirat la el, ma bucuram nespus ca a venit sa stam de vorba . . constientizam perfect ca el a murit . . si vroiam sa incep discutia . . sa intreb, sa marturisesc anumite lucruri. El era unul din putinii oameni in care aveam intotdeauna o incredere totala. DAR, s-a ridicat politicos, s-a intors si . . a plecat. Cu cit se indeparta pe orizontala se ridica pe Verticala . . si a disparut. In timp ce s-a ridicat sa plece mi-a zis: “Acum trebuie sa plec !” Nu am apucat sa spun sau sa intreb absolut nimic. Departindu-se a intors capul si mi-a “comunicat” . . “Spune te rog aceste doua lucruri si la ai mei !” Nu a rostit nici un nume, dar intelegeam clar ca se referea la tine si la Emil.

Inca ceva . . am fost foarte impresionat nu doar de ceea ce mi-a spus si cum mi-a spus . . dar si de felul cum arata . . Arata superb de frumos, era mai inalt de cum il stiam eu, o fata deosebit de senina si frumoasa care radia, parul negru, pieptanat frumos peste cap. Ma uitam fascinat la miinile lui . . care deasemenea radiau, erau exact in fata mea si mereu gesticula cu ele .

Dupa ce a plecat, am ramas incremenit la masa, rezemat pe coate, si asteptam sa revina . . dar n-a mai revenit. Am inceput sa pling si . . interesant, imediat am inceput sa vorbesc cu Any si sa-i spun ce s-a intimplat. Am ramas inlacrimati si fara cuvinte ! .

 

Nelu (Gug Ioan, San Antonio, Texas)Categories: Amintiri

Tags:

9 replies

 1. Cred ca fratele Vasile a vrut sa ne mai comunice ca in aceasta REALA Imaratie Dumnezeu, care este o REALITATE este Imparatul si ca in aceasta REALA Imaratie nu exista “free speech”, ci numai Cuvantul Imparatului.
  El Imparatul cel Bun si Drept sa ne ajute ca sa ascultam de Cuvantul Lui.

 2. “Imparatia lui Dumnezeu este o REALITATE, si apoi . . Dumnezeu este drept si adevarat, in toate actiunile si caile Lui !”
  Sa dea Domnul si sa ne ajute pe toti ainostri ca sa constientizam acest adevar, Dumnezeu este o realitate si totodata El este drept.
  Doamne ajuta!

 3. Nelu din mesaj este Gug Ioan, pastor acum la San Antonio, Texas si unul din cei mai statornici prieteni ai lui Vasile Branzai

 4. Glorie Lui….. ,ne vorbeste in multe feluri ,sintem mirati si entuziasmati pentru citeva zile apoi ne vedem din nou de grijile de fiecare zi. O….de-am avea mai multa credinta sa credem ca daca raminem in voia LUI ,ORICE LUCRU ESTE SPRE BINELE NOSTRU ,CHIAR DACA IN OCHI OAMENILOR E O NENOROCIRE.

  Fr. Daniel cine este acest Nelu??

  multumesc Florina Bonca

 5. Mi-ar placea si mie sa ma mai intilnesc cu fr, Vasile Brinzei si sa mai am o convorbire cu el…cu fratele meu si prietenul meu adevarat.
  In mod sigur lucrul acesta se va intimpla mai devreme ,sau mai tirziu,intr-un vis sau o vedenie ,sau ,cu siguranta atunci cind ma va chema Domnul si pe mine la El.
  Referitor la mesajul transmis, transmis in mod special la “ai lui “ca :”Imparatia Lui D.zeu este o realitate si ca D.zeu este drept si adevarat in toate caile si actiunile Lui”, eu cred ca Vasile isi vrea implinita dorinta cu care a trait tot timpul vietii, dorinta cu care a adormit in Domnul si pe care o are si acum dupa mutarea sa in Imparatie, ca acolo impreuna cu Domnul si cu parintii lor sa fie si si Emil si Danut cu toti cei ce apartin familiei lor.
  Domnul sa-i implineasca aceasta sfinta dorinta.
  Fr.Pascu Geabou.

 6. Dumnezeu ca un Tata iubitor nu tine lucrurile ascunse fata de copiii Lui!
  Totul are un scop in viata noastra,important e sa-l cunoastem acest scop,si il vom descoperi doar atunci cind,,…si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui…(si ultimul si cel mai important pas pe care multi nu-l agreeaza!)…si partasia suferintelor Lui…”
  Dumnezeul Vesniciei este Infinit de bun,dar niciodata nu va trece peste sfintenia si dreptatea Sa,El ne vorbeste in fel si chip pt. ca noi sa mergem pe Calea Adevarului Sau,adica prin credinta in Isus Christos,fiind calauziti de Duhul Sfint!
  Fiti binecuvintati toti cei ce credeti si asteptati implinirea Cuvintului celei mai mari profetii pe care omenirea o are in fata si anume Sfinta Scripura sau Biblia!

 7. Inca odata, dar intr-un mod diferit, este confirmat Cuvantul lui Dumnezeu ca fiind adevarat si infailibil. Ce nadejde glorioasa avem!
  Dar ca si in cazul lui Lazar si bogatul, unii vor ramane tot sceptici, iar cei ce cred vor crede si mai puternic.
  “Ferice mai degraba de cei ce asculta Cuvatul lui Dumnezeu, si-L pazesc” (Luca 11:28).

 8. sunt intradevar impresionat…de ce aud..N C

Trackbacks

 1. Vasile Branzai revine … | tineridelanganoi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: