Roaga-te cu credinta

pray

Circula o istorioara despre un orsel din sudul Statelor Unite care fusese “uscat” foarte multi ani, adica nimeni nu consumase acolo bauturi alcolice. Intr-o zi insa, un om de afaceri s-a hotarat sa deschida o carciuna. Sesizati, un grup de crestini dintr-o biserica locala au programat o noapte de veghe si rugaciune, cerandu-I lui Dumnezeu sa intervina. La putina vreme dupa noaptea aceea, un traznet a lovit carciuma, care a ars pana la temelie.

Cautand sa recumereze ceva din pierdere, omul de afaceri a dat in judecata Biserica, acuzand-o ca rugaciunile membrilor ei au cauzat incidentul. Biserica a angajat si ea un avocat care a pledat foarte elocvent si a spus ca grupul de la biserica nu poate fi socotit in nici un fel responsabil pentru cele intamplate.

Dupa ce juriul a revenit in sala de judecata dupa deliberare, judecatorul a tinut sa inceapa sedinta cu aceasta observatie: “Oricare va fi verdictul acestui proces, cazul arata foarte clar un lucru: proprietarul carciumii crede in rugaciune, acesti crestini nu cred.”Categories: Glume sarate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: