Leul devalorizat

Dati sonorul la maxim!Categories: Uncategorized

7 replies

 1. o ilustratie despre mantuire

 2. Ramai in turma, un titlu interesant

 3. Chiar saptamana trecuta ma uitam cu colegii mei in birou la acest clip.
  Leul nu este totdeuna cel care castiga! :))

 4. Privind filmuletzul, mi-a venit in minte o paralela pe plan spiritual. Ma gandeam ca si “diavolul da tarcoale ca un LEU care racneste si cauta pe cine sa inghita” (1Petru5.8). Dar unitatea turmei lui Cristos este o arma teribila! Chiar si leul cel mai fioros este cuprins de frica si sfarseste prin a fi zvarlit pe sus… Iesiti insa din aceasta unitate, devenim vulnerabili, o prada usoara in fata lui satan. Nu avem nici pe departe eficienta armelor lui (colti si ghiare ascutite). Exista totusi o solutia data noua crestinilor in 1Petru 5.9, celor aparent lipsiti de aparare:
  “impotriviti-va lui TARI IN CREDINTA , stiind ca SI FRATII VOSTRI trec prin ACELEASI suferinte CA VOI”. Ap. Petru face aici referire la ideea de UNITATE a sfintilor ca mijloc de impotrivire. Unitatea este bazata intotdeauna pe elemente comune: “aceleasi suferinte ca voi”.

  Eduard Teodorescu

 5. Primul gind dupa vizionarea acestui filmulet este ca poate reprezenta foarte bine lupta crestinului cu dusmanii lumii acesteia si de asemeni puterea de rugaciune si actiune a bisericii care este calauzita de Duhul Domnului. Ca si titlul mi-ar place: “Nu te da batut, lupta pina la capat”

 6. Extraordinar! Cine s-ar fi gandit la asa final fericit? Trebuie ca pielea acelor bivoli este extrem de groasa si tare daca acel mic bivol a rezistat la asa “tractiune”, din ambele parti!Titlu?” NU RENUNTA NICIODATA” SAU “UNDE-I UNUL , NU-I PUTERE” !

 7. intr-adevar, foarte interesant. Cu cateva luni in urma cand am vizionat acest filmulet, am stat sa vad primele faze, dar dupa ce am vazut ca ‘prada’ a fost prinsa, eram cat pe ce sa renunt. Finalul este interesant!
  Unirea face puterea! Cam la titlul asta m-am gandit atunci 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: