Ce se întâmplă când moare un om ?

Tristețe și optimism la moartea lui Nelu Fălcușan, trăitor la Cluj și Los Angeles, strămutat acum în cer.Categories: Raspunsuri la intrebari, Studiu biblic

Tags:

2 replies

  1. Mulțumesc de întrebare. în Apocalipsa ni se spune despre prcetluirea celor 144000. Ei vor fi ca și noi pecetluiți cu Duhul Sfânt. Tot acolo îi găsim pe cei doi martori făcând semne și minuni tot prin Duhul Sfânt. Mulțimea celor făfă număr din Apocalipsa 7 nu pot fi mântuiți decât tot prin convingerea Duhului Sfânt. Încolo, sunt multe lucruri pe care nu le-am spus, dar n-am primit libertatea de a le spune.

  2. Pace frate Daniel. Am ascultat mai multe predici de ale dumneavoastră, și in una din ele spuneați ca nu Duhul Sfint este cel ce trebuie luat din cale înaintea Anticristului, ci altcineva. Nu mai știu in ce predica a fost asta. Dar nu am înțeles exact despre cine spuneti ca va fi acea persoana care va trebui luată din cale. Dacă nu e nici Biserica nici Duhul Sfint, atunci cine e? Mesajul dumneavoastră din predica nu a fost explicat clar ca sa se poată înțelege despre cine e vorba.
    Ma puteți ajuta cu un răspuns mai clar?
    Va mulțumesc din inima.
    Gatia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: