(din Sămânța bună)
Soția mea i-a scris ieri prietenei ei un e-mail și i-a transmis că nu vor mai putea merge a doua zi în oraș la cumpărături. A așteptat ore în șir un răspuns – însă nu a primit nimic. Când a verificat mai exact adresa de e-mail, a constatat că trimisese mesajul, din neglijență, unui cunoscut mai în vârstă. Când ne-am imaginat ce impact a avut asupra lui citirea mesajului, am izbucnit în râs.
Când scriem un e-mail și apăsăm pe „Trimite“, suntem apoi informați că el a fost trimis la adresa dorită. Dar foarte siguri că a și intrat corect în căsuța poștală nu suntem, pentru că el poate fie să ajungă la un destinatar greșit, fie să rămână agățat în filtrul de spam.
Să ne gândim la rugăciune, prin care noi comunicăm cu Dumnezeu. Aici este imposibil să introducem o adresă greșită. Și putem să fim absolut siguri că niciun program instalat greșit sau eventuali viruși nu împiedică legătura noastră cu Dumnezeu. În momentul când Îl chemăm, legătura este stabilită.
E-mailurile pot rămâne zile întregi necitite în căsuța poștală, la rubrica primite. Nu tot așa se întâmplă cu rugăciunile noastre! Dumnezeu le aude imediat și ia cunoștință de orice rugăminte. Cu toate acestea, El nu răspunde întotdeauna imediat rugăciunii noastre. Ascultarea rugăciunii să o lăsăm în seama Lui, în seama acțiunii Sale înțelepte! „Iar a Celui care, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava“ (Efeseni 3.20,21).
Categories: Articole de interes general
Leave a Reply