Noua Ordine Mondială a dat ordine presei și a cumpărat cinstea ei proverbială (minți ca o gazetă!)

Operațiunea „Propagandă pentru vaccinare”, 1 miliard de dolari la presă!

În America, toată mass-media mainstream a primit bani de la stat pentru a se angaja într-o campanie masivă de propagandă pro-vaccinare anti-Covid. Condiția a fost ca orice informație negativă să fie ocolită și ascunsă publicului, dezvăluie jurnaliștii de investigație de peste Ocean. Războiul declanșat de Rusia în Ucraina a mutat atenția de la întrebările incomode legate de pandemia Covid-19, iar asta a permis surselor din sistemul medical american să dezvăluie dedesubturile alianței autorități-Big Pharma.

Agenția Blaze Media, printr-o cerere depusă în baza Legii FOIA, privind libertatea de informare a cetățenilor, a obținut detaliile înțelegerii pe care Big Pharma a făcut-o cu șefii sistemului de sănătate publică din State.

„Activități de consolidare a încrederii în vaccinare”

America a dat tonul și imediat moda sponsorizării presei s-a răspândit în toată lumea, inclusiv în România.

Revenind la decizia luată în State, datele oficiale arată că votul Congresului a decis, în 2021, alocarea sumei de 1 miliard de dolari pentru ca secretarul Sănătății demareze o serie de campanii „de consolidare a încrederii oamenilor în vaccinare”. Una după alta, sute de organizații din industria mass-media (de la site-uri de știri la ziare și televiziuni) au fost plătite de guvernul federal american pentru a face publicitate vaccinurilor anti-Covid. Programul s-a derulat prin intermediul Departamentului de Sănătate și servicii umane (HHS).

Încrederea în vaccinare s-a bazat pe ajutorul oferit de toți marii activiști ai Americii (influenceri), ale căror păreri au fost promovate și susținute de instituții media ca ABC, CBS, NBC, Fox News, CNN, Newsmax, MSNBC, New York Post, Los Angeles Times sau Washington Post. Toate acestea și multe altelele, de pe Coasta de Est până-n California, au publicat articole și au făcut propagandă pro-vaccinare, vorbind doar despre cât de sigure și eficiente sunt serurile anti-Covid dezvoltate de industria Big Pharma.

Dezvăluiri din interior

Emerald Robinson, un jurnalist independent care anterior a fost șeful corespondenților la Casa Albă pentru Newsmax și pentru One America News, a povestit cum un denunțător (o sursă) din interiorul rețelei Newsmax i-a confirmat că directorii agenției de știri au fost de acord să ia banii de la Administrația Biden pentru a promova doar știri despre beneficiile vaccinurilor anti-Covid. În același timp, Newsmax și-a avertizat toți jurnaliștii să nu spună nimic despre efectele secundare ale vaccinării și nici să nu prezinte opiniile cadrelor medicale specializate care fac notă discordantă.

De altfel, chiar CEO-ulo Newsmax, Chris Ruddy, a oferit un exemplu personal de propagandă pro-vaccinare. El a lăudat deschis într-un podcast beneficiile serului dezvoltat de Pfizer: „La Newsmax am susținut cu tărie că publicul trebuie să se vaccineze. Numeroșii experți medicali care au apărut în rețeaua noastră de știri au fost aproape unanimi în a sprijini vaccinarea. Eu însumi am primit vaccinul Pfizer. Nu există nicio îndoială în mintea mea – nenumărate vieți ar fi fost salvate dacă acest ser era disponibil mai repede”.

Exemplul americanilor – bani pentru ca presa să facă propagandă pro-vaccinare – a fost urmat și de alte state, așa cum spuneam. În România, însă, efectul nu a fost cel așteptat, iar toată campania de vaccinare anti-Covid s-a dovedit a fi mai degrabă un mare eșec. Măsurile de constrângere a populației, luate de autorități, mai mult i-au îndârjit pe oameni, pentru ca în final programul să fie abandonat.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: