Acasă în Anaheim, deocamdată …

Ne-am întors pe la 4 a.m la Los Angeles după un Weekend petrecut la Portland. Am făcut în total 20 de ore într-un marș forțat. Plecasem spre o altă destinație în petecele de pădure milenară cu arborii Uriași Sequoia, …

… dar telefonul ne-a anunțat că Sarah, fata noastră mai mică, are o naștere prematură în spital. Era nevoie de noi să stăm cu Eliana, nepoata noastră. (Până la urmă a născut un băiețel absolut normal și nemaipomenit, pentru noi, de frumos).

Am călătorit cu Sanda și Iosif Morcan, musafirii noștri din România. A fost “ca pe vremuri”. Prietenia noastră continuă!

Am fost la Portland la o nuntă în familia Băieș de la noi. Totul a fost elegant și evlavios. Mare bucurie.

Profitând că am fost împreună cu Doru Brezoi, colegul meu de păstorire la Bethel, l- am lăsat pe el să predice la biserica păstorită de Nelu Brisc și Ciprian Ardelean, iar eu m-am dus să-mi achit o datorie față de biserica penticostală Agape. Păstorul de acolo și biserica au făcut lucruri minunate pentru noi anul trecut, când am fost bolnavi cu Covid.

Am fost sâmbătă dimineața la un Missionary Breakfast și duminică dimineața înainte de nunta de la ora 15:00. I-am găsit calzi și angajați folosind ca și noi un traducător când folosesc limba română. Semnele vremii pe care o traversăm. M-au copleșit iar cu atenția lor. A fost și Cina Domnului așa că am reașezat prietenia noastră pe temelia cea bună.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: