Camionagii americani lansează „Convoiul Poporului” în semn de protest împotriva pandemiei

Președinția lui Biden este catastrofală! Americanii vor să arate că li s-a furat țara prin fraudarea voturilor și că nu sunt cu nimic mai puțin curajoși decât frații lor canadieni.

24 februarie 2022

Sute de camionagii și susținătorii lor au pornit miercuri din sudul Californiei cu un convoi care a traversat Statele Unite spre capitala Washington, pentru a protesta împotriva restricțiilor pandemice.

Inspirați de demonstrațiile care au paralizat orașele Canadei timp de săptămâni, organizatorii „Convoiul Poporului” vor să înceteze mandatele de masca, cerințele de vaccinare și închiderile de afaceri care sunt menite să încetinească marșul Covid-19.

„Hai să revenim la normal”, a spus Bryan Brase, a cărui platformă se afla lângă partea din față a rulotei care se adunase în micul oraș Adelanto, la nord-est de Los Angeles.

„Cred că toată lumea este aici din motive diferite, dar totul se rezumă la același lucru: libertate și libertate”, a spus Shane Class, care a călătorit din Idaho pentru a se alătura mitingului.

„Este timpul ca guvernul nostru să înceapă să înțeleagă că oamenii își doresc înapoi acea libertate din Constituție”.

Caravana, care a început miercuri cu câteva zeci de vehicule, era de așteptat să dureze 11 zile pentru a ajunge în zona Washington, DC, sosind pe 5 martie, deși organizatorii spun că nu intenționează să intre în oraș.

Această asigurare nu a împiedicat mobilizarea celor 700 de Gărzi Naționale pentru a oferi un plus de securitate în jurul capitalei națiunii, deoarece autoritățile se îngrijorează de o posibilă repetare a invaziei Congresului din 6 ianuarie 2021 de către susținătorii lui Donald Trump.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat că gardienii nu vor fi înarmați și nu vor fi împuterniciți să aresteze oameni, dar că vor raporta faptele greșite poliției locale.

O serie de vehicule mari, inclusiv pluguri de zăpadă și camioane de gunoi au fost desfășurate pe străzile capitalei pentru a împiedica accesul în locuri sensibile.

Organizatorii convoiului subliniază pe site-ul lor că este o mișcare non-partizană care include atât republicani, cât și democrați, deși au existat o mulțime de steaguri care semnifică sprijinul pentru Trump printre participanții la Adelanto și de-a lungul traseului.

Paul Alexander, un consilier în domeniul sănătății sub conducerea lui Trump, care a sugerat să lase coronavirusul să se răspândească necontrolat în populație pentru a stimula „imunitate de turmă”, a fost printre cei care au înviat mulțimea, susținând că vaccinurile nu funcționează.

Oamenii de știință spun că vaccinurile testate pe larg sunt sigure și eficiente și reprezintă cea mai bună protecție împotriva decesului sau a bolilor grave cauzate de Covid-19.

Adoptarea vaccinurilor este neuniformă în Statele Unite, unii din dreapta politică neîncrezători în știință și ținând cont de teoriile conspirației respinse, prezentate pe internet.

Mulțimile s-au adunat pe podurile de-a lungul traseului pentru a încuraja convoiul, unii ținând pancarde cerând arestarea experților guvernamentali în sănătate.

Mișcarea a atras donații de peste 450.000 de dolari, potrivit thepeoplesconvoy.org, despre care organizatorii spun că vor fi folosite pentru a rambursa combustibilul și alte costuri suportate de camionerii participanți.

Convoiul care pleacă de la Adelanto este doar unul dintre numeroasele evenimente planificate pentru camionieri, care încep în diferite părți ale țării.

Alții urmează să plece din Texas, Dakota de Nord, statul Washington și Ohio în zilele următoare, potrivit greatamericanpatriotproject.org.Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Cu tot respectul frate Dan, camionagii americani ca și cei canadieni se/sau unit nu împotriva pandemiei, ci împotriva plandemiei elitelor, împotiva țidulelor QR, împotriva instaurării noii ordini mondiale, care au fost țesute cu mult timp în urmă. Cinste lor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: