Două cărți noi pentru tine: „Ioan -Chemarea unui Paște mai profund“ și „Ezechiel-Chemarea slavei“

Am o mare bucurie să pot răspunde unor dorințe mai vechi. La cererea celor „care n-au Internet“ am tipărit două din comentariile la cărți ale Bibliei. Mesajul lor este cum nu se poate mai contemporan.

Mulțumesc lui Valer Monafu și Societății Misionare Române care m-a ajutat să tipăresc „Un Paște mai profund“ (304 pagini), una din cele mai îndrăgite cărți comentând foarte dificila carte a Evangheliei lui Ioan. În România o puteți cumpăra de la ecc.ro

În America o puteți cumpăra prin metoda descrisă mai jos și la același preț. Ar fi avantajoasă cumpărarea pe biserici care reduce costul de transport.

„Întâlniri de gradul întâi, de gradul doi, de gradul trei și chiar de gradul patru cu ființe extraterestre! Informații surprinzătoare despre viitor!“

Mulțumesc prietenului meu Petru Lascău care m-a invitat să-mi tipăresc cartea „Ezechiel – Chemarea slavei“ (212 pagini) la editura lui „Scriptum“. Cartea se poate comanda de la mine (danbranzai. @. yahoo.com). Cum nu este vorba despre profit, ci de o colaborare misionară la fondul din care vom tipării cărțile următoare, vă sugerez prețul de $15, plus costul transportului (diferit în funcție de metoda aleasă).

Lectură plăcută și cu … folos.Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: