Sfaturi bune

Voi fiți deci desăvârșiți, după cum și Tatăl vostru Cel ceresc este desăvârșit.Matei 5.48

Trezește-te în fiecare dimineață devreme, ca să ai timp să citești Cuvântul lui Dumnezeu și să te rogi.

Tot ceea ce faci să arate că ești un ucenic al lui Isus. Trăiește după voia Sa și spre onoarea Lui. Nu uita că Dumnezeu vede pașii tăi și cunoaște intențiile tale.

Gândește-te că mulți te observă: fără să-ți dai seama, vei fi pentru ei fie un ajutor, fie o piedică.

Dă-ți tot interesul să câștigi suflete pentru Hristos. Gândește-te, de asemenea, la multele nevoi care sunt în mijlocul celor credincioși și ia aminte la cum te va îndruma Dumnezeu cu privire la ei.

Fă vizite, scrie scrisori, trimite mesaje: mărturisește despre Domnul Isus, îndreaptă privirile întotdeauna spre Hristos.

Fii smerit în cuvânt și în faptă. Să ai o față senină chiar și când primești un răspuns dur. Rămâi liniștit și în greutăți. Pune-L pe Dumnezeu alături de tine în aceste situații și atunci vei reuși.

Păstrează credința! Dumnezeu Își va ține promisiunile. Nu te descuraja! Lasă ca inima ta să fie umplută cu dragostea lui Dumnezeu.

„Faceți toate fără murmure și fără îndoieli, ca să fiți fără vină și curați, copii ai lui Dumnezeu, neîntinați în mijlocul unei generații strâmbe și sucite, în care străluciți ca niște lumini în lume, ținând sus Cuvântul vieții“ (Filipeni 2.14-16).

„Și orice faceți cu cuvântul sau cu fapta, să faceți totul în Numele Domnului Isus, mulțumind prin El lui Dumnezeu Tatăl“ (Coloseni 3.17).Categories: Articole de interes general, Pentru lucrători, Studiu biblic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: