STROPI DE RAI ÎN SEATTLE, WA 13 Iunie 2021


Marius Lucan a scris pe Facebook:

Ploua mărunt şi blând peste Seattle, când toți ne-am adunat cu bucurie şi reverență în pragul unei noi Case de Rugăciune – Clădirea Bisericii Baptiste “Vestea Bună” din Seattle!
Fratele păstor Cornel Turcu, împreună cu Biserica locală, ne-au invitat la sărbătoare!
O zi în care am văzut cu toții CERUL DESCHIS, fizic şi spiritual. Pe lângă stropii de ploaie care ne mângâiau creştetele uşor, vorbind despre viață, în curțile Domnului am simțit cu toții, plăcerea părtăşiei creştine, a închinării şi a vestirii Dumnezeului nostru Creator, Minunat, căruia I se măreşte neîncetat faima, din pricina măreției şi minunilor Sale!
Dumnezeu a făcut minuni mari pentru frații noştri, facilitându-le cumpărarea unei clădiri la un preț foarte convenabil în cea mai bună zonă a oraşului. Glorie Domnului!!
Domnul a pus în inima fraților dorința şi iscusința necesară, pentru a pregăti o clădire curată, frumoasă şi dedicată închinării înaintea Lui!
Corul bărbătesc al bisericii locale dirijat de către fratele Viorel Vuc, împreună cu grupul de închinare al Bisericii Baptiste din Beaverton coordonat de fratele Emanuel Azgur, au coordonat închinarea noastră, iar învățătura Cuvântului Sfânt a fost transmisă din partea Domnului, în cadrul serviciilor de dimineață şi dupămasă, prin intermediul fraților păstori: Cornel Turcu, Daniel Brânzei, Eusebiu Rusu, Ovidiu Rauca, Doru Aninoiu, John Bilți, Valer Monafu şi Marius Gabriel Lucan.
Într-o vreme de criză globală, glorificăm Numele Domnului pentru un nou local de închinare, rugându-L ca El să îi împuternicească pe frații noştri prin Duhul Sfânt, zidindu-i sufleteşte, crescându-i în continuare, folosindu-i spre slava Sa şi mântuirea multora!
Privind retrospectiv la această zi, nu putem decât să mărturisim în armonie cu Psalmul 84
“Cât de plăcute sunt locaşurile Tale, Doamne al oştirilor!”
Mulțumim fraților şi surorilor din Seattle, pentru ospitalitatea şi dragostea cu care ne-au primit în mijlocul lor!! Dumnezeu să vă răsplătească înmiit!!
Cei care doriți să vizionați înregistrarea evenimentului, o puteți face accesând linkul de mai jos:
https://livestream.com/gnrbcseattle/events/3438256/videos/222295799

Daniel Branzei: O surpriza a fost aparitia singurei masini Dacia de pe aceste meleaguriCategories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: