Corectări de Covid (2)

Citim atâtea aberații răspândite de propovăduitorii panicii că trebuie să dăm replica propovăduitorilor păcii !

„În lume veți avea necazuri, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea“ (Ioan 16:33).

Am început săptămâna aceasta cu articolul despre imposibilitatea formării unei noi ordini mondiale monolitice universale. Decretul de la Turnul Babel n-a fost abrogat și Dumnezeu nu va îngădui nimănui, nici măcar Antichristului, să fie stăpân peste toții oamenii planetei (aici).

Astăzi, spulberăm teama panicardă a celor care pretind că vaccinul obligatoriu va altera nu știu ce ADN-u și ne va transforma pe toți într-un fel de zombi contaminați demonic și imposibil de salvat prin credința în Isus Christos.

Oameni buni și mai ales „creștini buni“, Apocalipsa 7 ne spune că cel mai mare seceriș de suflete va fi adus la Dumnezeu … din Necazul cel Mare:

„Şi unul din bătrâni a luat cuvântul şi mi-a zis: „Aceştia, care sunt îmbrăcaţi în haine albe, cine sunt oare? Şi de unde au venit?”
 „Doamne”, i-am răspuns eu, „Tu ştii”.
Şi el mi-a zis: „Aceştia vin din necazul cel mare; ei şi-au spălat hainele şi le-au albit în sângele Mielului.“ (Apocalipsa 7:13-14).

Ei vor fi rezultatul misionării celor 144.000 de evangheliști evrei și al mărturiei celor doi martori. Nici un vaccin produs de oameni nu va putea împiedica salvarea acestor suflete !!!

Slavă Domnului El are ultimul cuvânt în acestă privință!Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. TREZIȚI-VĂ CREŞTINI.
  Cuvântul Domnului pt astăzi.

  Nu vă umpleți inima de amărăciune, ci aduceți-o la cunoștința Lui Dumnezeu prin rugăciuni, cereri, cu mulțumiri!

  Nu trebuie să exagerați cu proprile suferințe, să vă prefaceți într-o persoană, care este o jertfă eternă. Aduceți la cunoștința Domnului propria amărăciune, prin rugăciuni, cereri, cu mulțumiri. Vor fi mereu amărăciuni și suferințe. Durerea este inevitabilă, dar să vă simțiți nefericiți sau nu din cauza ei- alegerea vă aparține. În Cuvântul Domnului se spune “Ferice de cei ce plâng”, dar câteodată noi prea mult ne ținem de “plânsete”, nu dorim să-i dăm drumul, și se transformă într-un plîns amarnic. Cuvântul Domnului ne îndeamnă să nu ne legăm de amărăciune, ci s-o aducem la cunoștința Lui Dumnezeu, pentru ca pacea Lui care întrece orice pricepere să ne păzească inimile și gândurile în Hristos Isus. „Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7”; “Psalmul 37:5Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra…” În loc să gemem: „Eu nu știu cum să trăiesc mai departe! Totul s-a prăbușit!”, să spunem: „Doamne, ajută-ne să stăm tari în această situație!”Amin.

  O ZI DE CERCETARE FR RADU 🙏

 2. DUMNEZEU TĂRIA MEA.

  Nimeni nu este ca Dumnezeul lui Israel, El trece pe ceruri ca să-ţi vină în ajutor, Trece cu măreţie pe nori.
  Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost Şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare. El a izgonit pe vrăjmaş dinaintea ta Şi a zis: ‘Nimiceşte-l.’

  BINECUVÂNTAT SĂ FIE DUMNEZEU TATĂL DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS AMIN.

 3. În capitolul 7 din Apocalipsa se vorbește în prima parte de pecetluirea celor 144000 de evanghelisti evrei și apoi de Mulțimea salvata din Necazul cel Mare. Eu n-am scris nimic despre biserică sau Duhul Sfânt. Aia este o altă discuție, o altă Mărie cu altă pălărie. Puteți citi ceva în studiile din cartea Apocalipsa apărute și pe acest blog, dar afișate aici: https://scripturile.wordpress.com/2019/09/13/apocalipsa-studiu/

 4. Deci Duhul nu va fi luat? Biserica va trece prin necaz?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: