Zoom International

Ultimele doua duminici am reusit o partasie a membrilor catorva biserici romanesti de pe meridiane diferite.

Acum doua saptamani am fost Bologna, Londra si Los Angeles

Duminica trecuta am fost Atena, Suceava, Calafindești, Falticeni, Bergamo, Los Angeles, Las Vegas, Timisoara si altii.

Duminica aceasta vrem sa extindem invitatia altor biserici.

Partasia incepe la ora 10 am (Los Angeles), care este ora 13:00 pentru cei de pe coasta de est a Americii, ora 18:00 in insulele britanice, ora 19:00 in Italia si ora 20:00 in Romania si Moldova.

Daca ne reuseste, la toamna poate facem o Conventie Internationala cu o mie de ecrane!!!

Raspundeti invitatiei la: danbranzai @ yahoo com.

Fiecare biserica are 10-15 minute pentru o scurta prezentare, poezie sau cantare si un salut.



Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: