Un început sau o continuare! – orizonturi noi în lucrarea bisericilor

V-am mai povestit bucuria celor de la Bethel, Anaheim să fie vizitați în fiecare servici din perioada aceasta de izolare de un predicator musafir. De la izolare, eu nu am predicat încă la Bethel. Înregistrez doar studiile pe care le afișez aici și aștept să predic „în carne și oase“ când vom relua adunările comune. Ne-au vizitat păstori din Asociația de aici, dar și păstori de departe, de la Oradea, din Melbourne și din București. Toți am avut numai de câștigat!

Aseară am avut o discuție cu câțiva din păstorii bisericilor din RBA. Vin la voi cu o propunere:

Păstorii bisericilor baptiste din Statele Unite și Canada își exprimă disponibilitatea unor vizite reciproce pe Internet (Zoom sau alte servicii folosite actual). Avem disponibilitatea (eu mai puțin că am mult de lucru) să răspundem invitațiilor făcute de grupuri sau biserici din diaspora românească. Nu trebuie să mai căutăm un dispecer al acestor legături. Valer Monafu, din partea Societății Misionare Române este gata să ne fie la toți „omul de legătură“.

Adesa lui de email este valmonafu@msn.com

Cred că trebuie să înțelegem schimbările formidabile pe care le-a cauzat criza izolării din cauza Coronavirus-ului și să explorăm din ce în ce mai mult calea Internetului. Până mai ieri, doar 10% până la 15% dintre noi se aventurau să viziteze alte biserici pe această cale. Acum, criza ne-a forțat într-un curs intensiv și general care va face că procentul Internauților să crească dacă nu la 100%, atunci măcar pe la 80 – 85%. Stau și mă gândesc: Oare ce-ar fi făcut Apostolul Pavel dacă ar fi avut la dispoziție astfel de mijloace?Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: