Ce fel de credință ai?

„Ceea ce câștigă biruința asupra lumii  este credința noastră.” (1 loan 5:4)

Biblia spune: „pentru că oricine este născut din Dumnezeu biruiește lumea; si ceea ce câștigă biruință asupra lumii este credința noastră.” Ca să ai o viată de biruință, trebuie să faci aceste trei lucruri:

1) Limitează accesul diavolului în viața ta! Domnul Isus a spus: „Adevărat vă spun că orice veți lega pe pământ va fi legat în cer si orice veți dezlega pe pământ va fi dezlegat in cer. Vă mai spun iarăși că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunați in Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:18-20). Satan nu dorește să știi că Dumnezeu ți-a dat puterea de a restricționa intervenția lui în viața ta, dar tu ai această putere. Folosește-o!

2) Îndrăznește să crezi si aleargă spre ceea ce ti-a promis Dumnezeu! Pavel spune: „cine seamănă mult, mult va secera” (2 Corinteni 9:6). Sămânța este ceea ce plantezi pentru a obține rodul dorit, iar secerișul este ceea ce dorești să primești înapoi de la Dumnezeu. Și ambele necesită un act de credință. Nu numai că Dumnezeu este sursa ta, dar El este nelimitat, imparțial si generos.

3) Trezește visătorul din tine! Biblia spune: „bătrânii voștri vor visa visuri și tinerii voștri vor avea vedenii. Chiar si peste robi si peste roabe voi turna Duhul Meu în zilele acelea.” (loel 2:28-29). Anotimpul vieții în care te găsești și faptul că ești bărbat sau femeie nu sunt o problemă pentru Dumnezeu, cere-i lui Dumnezeu să-ți reaprindă credința, să te ajute să te refocalizezi asupra viziunii și alege viața de biruință!

coordonatori Bob & Debby Gass

Toată problema este dacă te vezi trăind în lumea ta sau înțelegi că trăiești în lumea Lui.Categories: Studiu biblic

1 reply

Trackbacks

  1. Ce fel de credință ai? | 1novelty7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: