Părerea unui om de inimă

Marian Cristache

O dimineață în care am un sentiment amestecat, de tristețe, nemulțumire, furie. Gândind la ce s-a întâmplat aseară, îmi dau lacrimile, de mila celor răniți, în special a bietei fete jandarmerițe, care se pare că o să rămână paralizată, pentru că are șefi incompetenți, slugărei ai unor haimanale politice.
De ce atât de multă ură, români contra români ?
Cred că principala cauză o constituie nivelul excesiv de redus al clasei politice actuale, în special al psd și acoliții, care din dorința de a nu plăti pentru furăciuni, abuzuri, dictatură a bunului plac, se folosesc de canale de dezinformare și manipulare din presă, și ce e mai grav, așa cum am văzut aseară, de instituțiile statului, pentru a bate, schilodi, amenda, condamna, și probabil și pentru a omorî, numai să rămână la butoanele puterii, dar și în fruntea bucatelor țării, pe care le consideră ale lor.
Să ne rugăm pentru sănătatea celor răniți, pentru sănătatea acestui popor, și să ne scape de această ciumă care întoarce țara în evul mediu, în perioada puținilor baroni, și a multor șerbi pe domeniile lor !Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: