Numele ,,Alexa Popovici“ se menține în excelență

CORUL “SOLI DEO GLORIA” A REPREZENTAT CU CINSTE LICEUL TEOLOGIC BAPTIST “ALEXA POPOVICI” DIN ARAD LA GALA PREMIILOR EXCELSIOR

​Corul „Soli Deo Gloria” a reprezentat cu cinste Liceul Teologic Baptist “Alexa Popovici” din Arad la Gala Premiilor EXCELSIOR in ziua de duminica, 11 decembrie 2017.

Finala concursului național Gala Premiilor EXCELSIOR a fost organizată de Primăria Capitalei prin Teatrul EXCELSIOR, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune și Ministerul Educației Naționale, evenimentul își propune să premieze cele mai reprezentative coruri școlare din România.

Corul „Soli Deo Gloria” a fost selectat sa participe la Gala celor mai bune formatii corale din Romania. Cele zece coruri selectate de către membrii juriului pentru a participa la finala primei ediții a Galei Premiilor EXCELSIOR sunt: Corul „Soli Deo Gloria” din Arad, Corul „Unison”, Corala de fete „Ciprian Porumbescu”, Corul „Angeli Junior”, Corul „Orfeu”, Corul de Copii și Tineret „Simbol”, Corala „Fantasia”, Corul „Bravissimo”, Corul de Copii „Meloritm” și Corul „Sfânta Elisabeta”. Juriul finalei concursului a fost format din: Maestrul Gheorghe Zamfir – președintele juriului – naist de renume internațional, dirijor, compozitor și doctor în muzică, prof.univ.dr. Valentin Gruescu – maestru dirijor, Daniel Jinga – maestru de cor al Operei Naționale București, Adrian Găzdaru – directorul teatrulul EXCELSIOR și Ana Maria Târâlă – redactor muzical TVR.

Multumim lui Dumnezeu si felicitam Liceul Teologic Baptist “Alexa Popovici” din Arad pentru valorile crestine si performanta academica care sunt in aceasta Scoala Crestina.

Dumnezeu sa binecuvanteze Liceul Teologic Baptist “Alexa Popovici” din Arad!

Pastor Ion DamianCategories: David Pawson

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: