ebiblia are un nou site !

Dorința și intentia noastră este sa va oferim dumneavoastra, utilizatorii si sustinatorii programului ebiblia.ro, o platforma de studiu biblic rapida, intuitiva/ușor de folosit și cu cit mai multe resurse.

Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul si sprijinul dumneavoastră.

Site-ul și aplicațiile ebiblia.ro versiunea noua sunt in faza finala de programare si am inceput testarile pentru versiunea beta.

Rugămintea noastră este sa accesați https://my.ebiblia.ro/app/ și sa ne spuneți părerea dumeavoastra: ce alte functii ati sugera sa adaugam, ce nu functioneaza cum trebuie și ce părere aveți de noua aplicație în general.

Principalele caracteristici ale noului site:

• compatibilitate cu dispozitivele mobile

• viteza de lucru si cautare mult imbunatatita

• resursele sunt mult mai bine interconectate intre ele pentru o navigare fluenta. Orice referinta poate fi accesata direct din meniul din stinga iar optiunile din meniul din dreapta

• toate resursele de care dispunem vor fi accesibile (spre deosebire de aplicatiile actuale iOS si Android care nu au materialele de la enciclopedie)

• resursele folosite mai des se descarca in cache, in background fara grija utilizatorului, dar exista si optiunea de a se evita descarcarea in intregime a materialelor in felul acesta reducindu-se traficul data.

• notitele si marcajele sunt importabile din vechiul site si accesibile de pe orice dispozitiv (calculator, telefon sau tableta) la care va inregistrati cu aceeasi email si parola. De asemeni se va face sicronizare intre dispozitive la toate optiunile selectate de dumneavoastra (de exemplu: afiseaza trimiteri sau afiseaza note subsol etc.) ultimul loc citit din biblie sau ultimul studiu biblic accesat. In felul acesta se pot schimba dispozitivele fara ca optiunile personale sa fie puse de pe fiecare dispozitiv in parte.

• site-ul este gandit sa fie folosit pe viitor si ca aplicatie nativa descarcabila pe orice dispozitiv mobil.

Va rugam sa trimiteti sugestiile folosind opțiunea din meniul din stinga. Speram ca în felul acesta sa putem remediem toate problemele pina la lansarea oficiala a noului website.

Părerea si contributia ta contează.

Va multumim pentru ajutor si Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Echipa eBiblia.roCategories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: