Dan Brawn – geniul din laboratoarele mondialiștilor pregătește încă un ou de basilisc

Fără îndoială un geniu al exprimării fluente și un artist al fanteziei cu iz de realitate, Dan Brawn este un purtător de cuvânt format în laboratoarele societăților secrete cu planuri malefice pentru lume.

Ultima lui (lor) gogoriță a explodat în Europa săptămâna trecută profețind că religia este pe cale de dispariție. Ea va fi înlocuită, spune Dan Brawn, în următoarea sută de ani cu o conștiință mondială (poate cosmică) unanim recunoscută de toată umanitatea.

(“Romanul “Origin” îl va înfăţişa cititorilor pe Langdon încercând să găsească răspunsuri pentru cele mai durabile întrebări ale umanităţii. Profesorul va face o descoperire care va cutremura lumea”, au spus editorii de la Doubleday în Statele Unite şi de la Transworld din Marea Britanie, într-o notă despre roman, care se anunţă plin de enigme, aşa cum Dan Brown şi-a obişnuit publicul.)

Dan Brawn spune că omul modern ,,nu mai poate crede într-un Dumnezeu care stă undeva departe și așteaptă să ne judece pe toți“.

Două informații pe care aș vrea să i le dau acestui geniu păgân (sper să ajungă la el pe calea acestei conștiințe comune în care crede el):

  1. Dumnezeu nu stă undeva departe ,,așteptănd să ne judece pe toți“. Acesta este mai degrabă o caricatură  vrednică de Demiurgul lui Eminescu, decât de Dumnezeul Bibliei. ,,Ci eu, în lumea mea, mă simt nemuritor și rece”. Dumnezeul adevărat iubește și a pregătit o împărăție desăvârșită pentru oameni, care va debuta cu o extraordinară masă îmbelșugată, o masă de nuntă!  Dumnezeu nu stă separat de lume, ci a coborât printre oameni în persoana Fiului Său și a murit pentru vinovăția lor ca să poată face posibil finalul glorios pe care ni-l pregătește! Dumnezeu nu stă acum departe, ci este între noi și în noi prin persoana Duhului Sfânt, anticipând părtășia eternă cosmică de care ne vom bucura în veșnicie.
  2. Nu omul (și cu atât mai puțin acest Dan Brawn) decide soarta lui Dumnezeu, ci Dumnezeu decide soarta omului! Dan Braawn a încurcat ordinea de mărime și … borcanele.
    Sintagma cu dispariția religiei lui Dumnezeu este doar un ecou al altor preziceri neputincioase din trecut.
    Ea îmi aduce aminte de ,,zisa“ lui Adtian Păunescu de pe vremea când Ceaușescu impunea dictatorial ,,creerea omului nou“. Adrian Păunescu formulase atunci, pentru stăpânul său peltic, formula științific-propagandistic a revoluției culturale importate din China: ,,A venit vremea pentru luarea în stăpânire a conștiinței naționale!“
    Formularea lui Dan Brawn îmi aduce aminte aminte despre oripilantul dictat al lui Hitler care a deslănțuit bestia blondă când le-a spus germanilor: ,,Astăzi vă eliberez de sub tirania acestei fantome a trecutului numită ,,Conștiință“. De azi eu și Partidul decidem ceea ce este bine și ceea ce este rău“. Consecințele acestei ,,eliberări de conștiință“ au dus la asasinarea câtorva milioane de oameni nevinovați.
  3. Intenție caraghioasă a lui Dan Brawn îmi aduce aminte de edictul filosofului Friedrich Nietzsche: ,,Dumnezeu este mort!“, sub care un vigilent al istoriei a scris: ,,Nietzsche este mort“ și a semnat cu psudonimul ,,Dumnezeu“.Dan Brawn are acum în circulație mondială peste 200 de milioane de copii ale cărților lui. Dumnezeu s-a îngrijit însă ca Biblia să fie tradusă și să circule în mult mai multe, mult mai multe exemplare …

+++

DAN BROWN BEING USED AS ‘TOOL OF SATAN’

Controversial author has spent life ‘minimizing
and marginalizing’ Bible’s message

+++

FAKE SCIENCE CANNOT REPLACE THE REAL GOD

Exclusive: Joseph Farah critiques Dan Brown’s ‘fantasy of collective consciousness’

Advertisements


Categories: Articole de interes general, Teologice

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: